Meet the team

Benieuwd naar de gezichten achter de HVG? Maak hier kennis met de medewerkers van ons intern team!

Fleur Simillion - Algemeen coördinator HVG

Fleur Simillion │ Algemene coördinatie HVG

fleur.simillion@hvg.be  -  09 335 24 84

Coördinatie │ Beleid │ Samenwerkingen externe partners │ Vernieuwing & innovatie

Als algemeen coördinator zorg ik dat de HVG als geheel in goede banen wordt geleid.

Samen met het Bestuursorgaan ben ik verantwoordelijk voor het financieel- en personeelsbeleid, zowel van de kring als van de 3 huisartsenwachtposten. Klop bij mij aan voor alle kringgerelateerde zaken zoals afspraken met de andere eerstelijnspartners, ELZ’s, de ziekenhuizen, gemeentebesturen, ... Verder is de uitwerking en de opvolging van het beleidsplan mijn ding. Ik word vrolijk van vernieuwende projecten en creatieve oplossingen waarbij we echt het verschil kunnen maken voor de huisartsen aangesloten bij de HVG.  

Thuis is de keuken de ‘place populaire’ voor mezelf, mijn man & mijn 3 zonen. Verder hou ik van de zon en kan je mij wel eens terugvinden op een yogamat, in de sofa met een boek of in het theater. 

Fadma Soussi - Wachtpostcoördinator HVG

Fadma Soussi │ Coördinatie wachtposten Gent-Scheldekracht

fadma.soussi@hvg.be  -  0472 06 56 38

Wachtposten │ Oplossingsgericht│ Empathisch│ Teamplayer│ Efficiënt 

Als wachtpostcoördinator ben ik verantwoordelijk voor de goede werking van de wachtposten Gent en Scheldekracht. 

Heb je een vraag, suggestie of wil je een probleem melden? Laat maar horen, ik krijg liever een telefoontje of mailtje te veel dan te weinig. Je kan bij me terecht met vragen over de lokale werking, maar ook de samenwerking met ziekenhuizen, plannen van de overheid, centrale inning, Wachtposten Vlaanderen, enz. 

Mensen die me goed kennen omschrijven mijn persoonlijkheid vaak als rustig, verbindend en probleemoplossend. Ik herken mezelf daar helemaal in. Ik sta zowel mensgericht als taakgericht in mijn werk. Ik denk graag constructief en contextgebonden. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en neem hierin graag verantwoordelijkheid.

Ik reis graag naar verre oorden maar hou ook wel van mijn geboortestad Gent. In het weekend ben ik meestal te vinden op het voetbalveld als trouwe supportermama. Wist je dat ik kan genieten van puzzels, hoe meer stukken hoe liever?

Julie De Backer - HR

Julie De Backer │ Human Resources

julie.de.backer@hvg.be  -  0471 96 49 98

HR wachtposten │ Recht-door-zee │ Teamspeler │ Empathisch │ Verantwoordelijk  

Je kan bij mij aankloppen met vragen, suggesties of problemen over het HR-beleid (personeelsorganisatie en -beleid, loonadministratie, ...).

Heb je vragen rond personeelszaken (personeelsadministratie, lonen, planning, ...)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wil je een vertrouwelijk gesprek of een luisterend oor? Dan sta ik voor je klaar. Ik vind het heel fijn om met en voor mensen te werken. Ik word vrolijk van nieuwe projecten uitwerken en mijn stempel te kunnen drukken.

Als sociaal persoon voel ik me snel ergens thuis. Ik heb een hands on mentaliteit en zet graag mijn tanden in iets totdat ik mijn doel heb bereikt. Humor is de beste saus, dat geldt zeker ook voor mij. Ik hecht veel belang aan het welzijn van anderen en onderneem actie als ik merk wanneer dit in het gedrang komt.

Ik hou enorm van sporten en werk graag naar een doel toe (een show, optreden, wedstrijd). Ik geniet ervan om op reis te gaan en reizen voor te bereiden. Ik word blij als ik omgeven ben door prachtige natuur. Vrienden en familie verwen ik graag met mediterrane gerechtjes.

Kelly De Wilde - Allround administratie HVG

Kelly De Wilde │ Allround administratie

kelly.de.wilde@hvg.be  -  09 324 66 92

Troubleshooter │ Administratie & logistiek wachtposten │ Resultaatgericht │ Gedreven │ Collegiaal    

Je kan bij mij aankloppen met al je administratieve en logistieke vragen en ik help je verder.   

Heb je een vraag, een probleem, een opmerking? Ik ben meestal het eerste contact binnen de HVG dus de kans is groot dat je dan bij mij terechtkomt. 

Mijn collega’s en de huisartsen kennen mij als een goedlachse en enthousiaste vrouw die voor iedereen klaar staat. Niks is mij te veel. Nieuwe uitdagingen ga ik met veel plezier aan. Wist je trouwens dat ik niet enkel deel uitmaak van het intern team van de HVG, maar ook in de wachtposten te vinden ben als onthaalmedewerker? Op deze manier heb ik voeling met alle domeinen van het huisartsenwerk.   

Na het werk kan je me in de fitness vinden of ga ik joggen om mijn hoofd leeg te maken.  

Elien Stevens - Wachtpost- en kringmedewerker HVG

Elien Stevens │ Wachtposten & kring

elien.stevens@hvg.be  -  09 335 24 81

Wachtposten Gent │ Kringondersteuning │ Goedlachs │ Taakgericht │ Teamspeler  

Ik ondersteun dagelijks bij de organisatie van de wachtposten en stippel mee het beleid uit.

Klop bij mij aan voor alles rond planning en ICT.  

Snel, efficiënt en taakgericht te werk gaan in een goed team, dat is mijn ding. Ik beschik over een groot doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Hoewel ik stabiliteit en rust opzoek, thuis en op het werk, kan ik vlot omgaan met veranderingen en snelle evoluties. In de schijnwerpers voel ik me niet comfortabel, maar ik ben wel sociaal en stel graag iedereen in mijn omgeving op zijn gemak.  

In mijn vrije tijd doe ik yoga, ga ik lopen en ga ik graag op stap met mijn familie of vrienden. Ik hou van lezen en reis het liefst naar de bergen en de bossen, sneeuw of geen sneeuw.   

Wist je dat hoewel ik heel computervaardig ben, het liefst lijstjes schrijf met de hand én met een mooie pen?

Je kan me steeds plezieren met een koffie en een speculoosje. 

Hilde De Langhe - Medewerker centrale inning HVG

Hilde De Langhe│ Centrale inning

hilde.de.langhe@hvg.be  -  09 335 24 82

Centrale inning │ Plichtsbewust │ Verantwoordelijk │ Empathisch 

Je kan bij mij terecht met al je vragen rond centrale inning, zowel voor de raadplegingen als huisbezoeken. 

Deze zaken probeer ik zo efficiënt en snel mogelijk op te volgen en af te werken.  

Delfien Vansteelandt - Communicatiemedewerker HVG

Delfien Vansteelandt │ Communicatie & projecten
 

delfien.vansteelandt@hvg.be   -  09 335 24 88

Website & nieuwsbrief │ Projecten & events │ Gedreven │ Enthousiast │ Authentiek

Als communicatie- en projectmedewerker sta ik met veel enthousiasme in voor alles wat met communicatie, maar ook de organisatie van events/vormingen en projecten te maken heeft. 

Website up-to-date? Check! Maandelijkse nieuwsbrief? Check! Vernieuwend project? Check!

Wil je iets aan de huisartsen communiceren of samen met de HVG iets op poten zetten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mensen samenwerken, connecties leggen, dingen organiseren, … Volledig mijn ding! 

Mijn omgeving kent me als een goedlachs en gevoelig persoon. Ik weet goed wat ik wil en waar ik voor sta. Wist je trouwens dat ik van opleiding psycholoog ben? De kans is groot dat je af en toe iets ziet passeren over mentaal welzijn of dat ik met iets meer empathie dan je zou verwachten, antwoord op je mailtje ;-) 

Ik ben heel graag bij andere mensen en breng graag mijn tijd door met mijn gezin en vrienden en familie. Daarnaast kan ik even goed genieten van een avondje alleen. Je kan mij altijd plezieren met een weekendje weg, mooie muziek en een lekker glaasje cava.  

Karel Strobbe - Kringmedewerker HVG

Karel Strobbe │ Digitale communicatie & kring

karel.strobbe@hvg.be  -  09 335 24 89

Verbeterprojecten │ Constructief │ Pragmatisme │ Planning 

Bij mij kan je terecht voor vragen over communicatie met de Gentse ziekenhuizen. Daarnaast ondersteun ik de Gentse CRA's en de navormingswerking.

Ik stel alles in het werk om ervoor te zorgen dat er in de communicatie tussen Gentse huisartsen en ziekenhuizen zo weinig mogelijk informatie verloren gaat en dat de informatie voldoet aan de verwachtingen van de ontvangers. Daarnaast ondersteun ik de kringwerking in allerlei kernteams. 

Ik ben een generalist, weet graag over alles iets, en heb om de haverklap nieuwe hobby’s en interesses, gaande van muurklimmen, barbecueën, zwemmen, koffie zetten, cocktails mixen, tot metselen en verbouwen. Het voordeel daarvan is dat ik altijd wel een aanknopingspunt heb als ik iemand voor de eerste keer ontmoet :-)

Wist je dat ik naast m’n job bij de HVG een geschiedenisboek aan het schrijven ben?