Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 16-09-2022: ICHO zoekt Stagecoördinatoren (STACO)

  Zin om huisartsen in opleiding te begeleiden en te insprireren? Ben je een huisarts met een hart voor opleiding en coaching? Klik dan hier voor de volledige taakomschrijving en verdere informatie.

 • 14-09-2022: Wijkgezondheidscentrum Sint-Amandsberg zoekt voltijds vervangende huisarts jan - april 2023

  Wijkgezondheidscentrum Sint-Amandsberg zoekt een extra huisarts die meewerkt in multidisciplinair teamverband. Ons team bestaat momenteel uit 6 huisartsen en een HAIO, 5 verpleegkundigen, een diabeteseducator, een zorgkundige, 3 kinesisten, een gezondheidspromotor, een maatschappelijk werker, een team onthaalmedewerkers en een administratief bediende. Het werkingsgebied situeert zich in de wijken Sint-Amandsberg en Dampoort (Gent). We hebben een jonge en multiculturele patiëntenpopulatie. Wij zijn op zoek naar een erkend geaccrediteerde huisarts die de principes van evidence based medicine WGC Sint-Amandsberg biedt je daarvoor:
  - Een voltijds vervangingscontract (38u/week) Start: begin januari 2023, einde: half april 2023.
  - Een verloning op basis van Ific functieklasse 20 (PC 330)
  - Een attractiviteitspremie, een eindejaarspremie en maaltijdcheques
  - Tussenkomst in woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen, tussenkomst in beroepsverzekeringen en een verzekering omnium dienstverplaatsingen,
  Interesse? Verstuur een gemotiveerde brief en jouw cv naar tom.lazou@wgcsintamandsberg.be . Voor meer informatie in verband met deze betrekking kan u contact opnemen met Tom Lazou (09/285 70 00). 

 • 12-09-2022: Groepspraktijk 'Meesjesstraat' te Wondelgem zoekt extra collega.

  Wij, huisartsen in de groepspraktijk Meesjesstraat zijn op zoek naar een extra collega om ons team te versterken. Onze praktijk is centraal gelegen in Wondelgem en heeft een gevarieerd patiëntenbestand. Huisbezoeken worden tot het noodzakelijke beperkt. Werkuren zijn bespreekbaar. We trachten hierbij een goede balans tussen privé en werk te handhaven. Als medisch programma gebruiken we CareConnect. We beschikken eveneens over goed uitgeruste praktijkruimten, een lift in het gebouw en een voltijds medisch secretariaat. In ons gebouw werken we ook met paramedici (psycholoog, podoloog, kiné,...) samen.

  Hebben wij uw interesse gewekt? Bel ons, schrijf ons, laat ons gauw iets weten: 09/253.45.99 of huisartsen.meesjesstraat@gmail.com

 • 30-06-2022: Huisartsenpraktijk "Oude Bareel" (Oostakker) zoeken nieuwe collega vanaf oktober 2022.

  De praktijk is gelegen in Oostakker, aan de rand van Gent en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. Momenteel wordt er gewerkt met 5 artsen, 2 praktijkassistenten en een diëtiste. Er is ook een online agenda aanwezig. Startdatum is vanaf oktober 2022 of samen te bespreken. Kom je graag eens langs of zijn er verdere vragen? Neem gerust contact op met dagmar_waelput@yahoo.com .
   

 • 23-06-2022: Gezocht! Vervanging Huisartsenpraktijk “De Linde Wondelgem januari 2023 t.e.m. juni 2023

  Jonge groepspraktijk met vier artsen, 2 secretaressen aanwezig en toffe groepsdynamiek. Wekelijks praktijk- en patiëntenoverleg. EMD: Careconnect. Aangename werkuren. Alles op afspraak, huisbezoeken zijn beperkt en kunnen indien gewenst ook met de fiets gedaan worden. We zijn flexibel wat de samenwerking betreft: werkschema is bespreekbaar, aandacht voor werk/privé balans, ... Indien interesse mail: alecduinslaeger@hotmail.com.

 • 17-06-2022: Gezocht! Vervanging ikv. zwangerschapsverlof december 2022 tem maart 2023 in Gentbrugge (Gent). 

Jonge duopraktijk ‘Huisartspraktijk Amandus’ gelegen in Gentbrugge. Halftijdse secretaresse aanwezig, telesecretariaat indien nodig, EMD: Careconnect. Aangename werkuren. Alles op afspraak, huisbezoeken zijn beperkt en kunnen indien gewenst ook met de fiets gedaan worden. We zijn flexibel wat de samenwerking betreft: werkschema is bespreekbaar, geen wachten…

Indien je meer info wenst, contacteer gerust: garence.devolder@icloud.com

 • 13-06-2022: Wijkgezondheidscentrum Malpertuus zoekt een huisarts voor de vervanging van een collega gedurende 6 maanden (30 uur). Vanaf september of in onderling overleg indien je pas later kan.

Meer info in deze vacature

Solliciteren doe je tegen 30/06/2022; met motivatiebrief en CV naar kaat.vansynghel@wgcmalpertuus.be en greetje.torbeyns@wgcmalpertuus.be.

 • 05-06-2022: Duopraktijk in centrum Gent zoekt derde collega

  Wij zijn een uitbreidende duopraktijk in het centrum van Gent en zoeken hiervoor een derde collega huisarts, die 4/5 of voltijds de praktijk kan versterken. Startdatum en uurrooster onderling te bespreken..

  •  Eind dit jaar verhuis naar nieuw praktijkgebouw gepland op 300m van de huidige locatie

  • Gevarieerde en multiculturele patiëntenpopulatie

  • Consultaties enkel op afspraak, huisbezoeken in de regio groot-Gent

  • EMD Careconnect, online agenda Medici, voltijds telesecretariaat, deeltijd administratief bediende 

   Bij interesse, neem gerust contact op via dr.v.smekens@outlook.com 

 • 26-05-2022: Vrij CLB Aalst zoekt CLB-arts (29u/week) voor schooljaar 2022-2023 (met kans op verlenging)

  Als arts maak je deel uit van het medisch team, dat instaat voor de systematische contactmomenten en vaccinaties van de leerlingen. Daarnaast neem je deel aan het multidisciplinair overleg. Je staat samen met je teamleden in voor de leerlingenbegeleiding binnen scholen van Aalst – Haaltert – Erpe-Mere en vervult een draaischijffunctie naar externe hulpverlening. Meer informatie over de taken en het aanbod vind je in deze vacature. Om te solliciteren stuur je je motivatiebrief en cv (als PDF-bestand en met je naam duidelijk vermeld in de titel) naar sollicitatie@vclbarchipel.be.

 • 09-05-2022: Dringend gezocht: vervangarts voor Huisartsenpraktijk 'Den Boomgaard' te Aalter, augustus t.e.m. november 2022
  • Augustus t.e.m. november ’22: start vanaf september/oktober ook mogelijk
  •  groepspraktijk 4 vaste huisartsen, 2 halo’s 
  • vlot bereikbaar, vlakbij afrit E40
  •  flexibel wat betreft de samenwerking (voltijds/ deeltijds)
  • aandacht voor werk/privé balans: avondraadplegingen worden verdeeld onder de artsen, alles is bespreekbaar wat betreft werkschema
  • geen wachtdiensten of weekendwerk
  • eigen kabinet

Interesse? anne-sophievanhove@hotmail.com of 0476 46 75 01 

 • 02-05-2022: Medisch Huis Baarle zoekt huisarts om artsenteam te versterken en verder uit te bouwen

  Ben je een enthousiast en leergierig teamlid? En zoek je een werkplek in een multidisciplinair eerstelijnshuis (verschillende psychologen met elk hun expertise, diëtiste) in de Gentse rand? Onze kernwoorden zijn: gedragen visie en missie - wetenschappelijk - nabije en warme zorg - opleiden met delen en doorgeven van kennis en ervaring. Andere troeven zijn: Gevarieerde en evenwichtige patiëntenpopulatie – Online agenda via medici.be – Care connect als EMD – voltijds secretariaat – 4 lichtrijke en aangename kabinetten.

  Iets voor jou? Mail of bel dan naar Medisch Huis Baarle: info@medischhuisbaarle.be  -  09/282 27 27

 • 26-04-2022: Nieuwe collega gezocht voor groeiende praktijk in Gentbrugge

  Groeiende praktijk zoekt enthousiaste collega voor opvangen van nakende pensionering van collega huisarts. Uitbreiding en vaste associatie op termijn mogelijk. Werkuren flexibel en in onderling overleg te bepalen.  

  Praktijk gelegen in de rand van Gent, gemakkelijk bereikbaar. Zeer gevarieerde patiëntenpopulatie. We werken met een voltijds secretariaat, online agenda via medici.be en careconnect. Twee vasten artsen en 1 HAIO. Alle raadplegingen op afspraak. Vaste tijdsblokken voor huisbezoeken, beperkt in aantal. Huisbezoeken doenbaar met de fiets. Praktijkruimte met 3 lichtrijke kabinetten. 

  Aandacht voor een goede werk-privé balans is belangrijk. Praktijk- en patiëntenoverleg op wekelijkse basis. We zijn op zoek naar een aangename, langdurige samenwerking. 

  Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem contact op via info@huisartseningentbrugge.be!

 • 23-04-2022: Nieuwe collega's (2) gezocht wegens naderende pensionering van 1 van de artsen in groeiende praktijk te Sint-Amandsberg

  Aangename, groeiende en vlot draaiende duopraktijk zoekt 1 of zelfs liefst 2 nieuwe collega's wegens naderende pensionering van 1 van de 2 artsen. We willen graag uitbreiden naar 3 artsen om kwaliteitsvolle zorg te blijven aanbieden en een goede work-life balance te behouden. Onze praktijk is gelegen in Sint-Amandsberg, een randgemeente van Gent, en we hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie zowel qua cultuur als leeftijd. De praktijk is recent vernieuwd (eind 2017) en beschikt over ruime lichtrijke kabinetten. Er wordt enkel op afspraak gewerkt en patiënten kunnen boeken via een online agenda. Telefonisch is er reeds ondersteuning aanwezig in de praktijk. Volgend jaar start ik mijn opleiding tot PO, zo kunnen wij in de nabije toekomst ook HAIO's verwelkomen.

  Aandacht voor een evenwicht werk-privé vinden we belangrijk, het werkschema is bespreekbaar.

  Heb je zin om een vlot draaiende praktijk mee verder uit te bouwen in een jong team of heb je verdere vragen? Neem gerust contact op! 09/228 14 46 - 0494832887 - mariliendevydt@hotmail.com.

 • 22-04-2022: Stad Gent zoekt controleartsen voor het nagaan van de doodsoorzaak van personen voor wie een aanvraag tot crematie is ingediend 

  Per controle wordt 35 euro toegekend. Het betreft een brede oproep, alsook specifiek voor de zone Zwijnaarde – Gentbrugge. 

  Heb je interesse om je steentje bij te dragen? Contacteer dan Liesbet Mulkens (Liesbet.Mulkens@stad.gent – 09 266 72 60)!

 • 21-04-2022: Gunstig gelegen Gentse huisartsenpraktijk Sterre zoekt huisarts(en) met mogelijkheid tot praktijkovername!

  Deze vacature biedt heel wat samenwerkingsmogelijkheden en perspectieven: tijdelijke of vaste functie en/of praktijkovername zijn bespreekbaar.

  De praktijk is een bloeiende huisartsenpraktijk met een fijne, gevarieerde patiëntenpopulatie, een goede reputatie, gegarandeerd inkomen en heel wat opportuniteiten als arts. Aangename consultatieruimtes met veel lichtinval, ruime wachtzaal en fulltime telesecretariaat. Elektronisch medisch dossier via intuïtief programma Daktari. 

  Interesse? Stuur graag een mail naar anke.thoen@gmail.com of bel naar 0497 53 17 25.

 • 19-04-2022: WZC De Liberteyt te Wondelgem zoekt Coördinerend en Raadgevend Arts (CRA) vanaf 1 november 2022

  Als CRA ben je minstens 2 uur en 20 minuten per week en per 30 bewoners actief in het woonzorgcentrum. Er wordt een ondernemingscontract afgesloten met vermelding van de rechten en plichten van beide partijen. Je staat, in samenspraak met de directeur, de zorgcoördinator en de hoofdverpleegkundigen in voor taken zoals de coördinatie van het farmaceutisch zorgbeleid, actief informeren van andere huisartsen, het organiseren van de continuïteit van de medische zorg enzovoort. Meer info vind je hier terug.

  Bij interesse kun je je kandidaat stellen via mail naar mevr. Dierinck Véronique (veronique.dierinck@stad.gent), directeur, tot en met 31 mei 2022. 

 • 07-04-2022: Huisartsenpraktijk Letha zoekt 1 of 2 nieuwe collega’s

  Huisartsenpraktijk Letha uit het bruisende Ledeberg is op zoek naar 1 of 2 nieuwe collega's om de in de voetsporen te treden van Dr. Debussche, die binnenkort op pensioen gaat. Sinds 3 mei 2021 is de praktijk terug te vinden in een totaal gerenoveerd gebouw in de August Van Lokerenstraat 32 met 3 kabinetten. De praktijk verzorgt een omvangrijke en cultureel gediversifieerde populatie met een waaier aan pathologie. Met behulp van CareConnect, een online agenda en telesecretariaat, consultaties op afspraak en een vrije middag voor elke arts, waarborgen we zowel de zorgkwaliteit voor de patiënt als de work-life balance van de zorgverlener. Onze belangrijkste troeven zijn: een aangename en duurzame samenwerking op de lange termijn, aandacht voor een open communicatie en het uitwerken van een gemeenschappelijke visie met ruimte voor eigen accenten. Interesse of wens je meer informatie? Wij horen het graag via huisartsenpraktijkletha@gmail.com!

 • 25-03-2022: Dringend vervangarts gezocht vanaf augustus 2022 voor Huisartsenpraktijk Lange Velden in Wondelgem

  Huisartsenpraktijk Lange Velden in Wondelgem is op zoek naar een vervangarts/vaste collega vanaf augustus/september 2022. De praktijk is gestart in 2020 en kent een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie. 

  Kenmerken:

       - Recent afgewerkte en volledig uitgeruste kabinetten (4), met onthaal en kitchenette
       - Consultaties op afspraak, huisbezoeken worden tot een minimum beperkt
       - Work-life balance, flexibele uren (max. tot 19 uur)
       - EBM, jonge visie
       - CareConnect en Progenda (online agendasysteem)
       - Huiselijke en warme sfeer!

  Interesse? Neem dan snel contact op met dr. Eva Hoet (eva.hoet@huisartsenlangevelden.be)!

 • 23-03-2022: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt een huisarts (m/v/x) voor een vervanging in het najaar 2022.

  We zoeken een huisarts die: houdt van werken in een multidisciplinaire setting, geconventioneerd en geaccrediteerd is, gericht is op evidence-based medicine, aandacht heeft voor curatieve én preventieve aspecten van gezondheid, bereid is 1 keer per week avondconsultaties te doen (tot 20u) en achter de visie en het concept van een WGC staat en die mee uitdraagt. 

  Wij bieden: een bediendencontract van bepaalde duur (bij voorkeur in 38u à 30.5u/week, maar minder is bespreekbaar), bij voorkeur vanaf augustus/september 2022. Werken op zelfstandige basis is eveneens bespreekbaar. Meer info vind je in deze vacature. 

 • 18-03-2022: Vervanging gezocht vanaf zomer/september 2022 t.e.m. december 2022 in groepspraktijk Huisartsen Dendermondsesteenweg te Sint-Amandsberg

  Fijne groepspraktijk met 4 vaste artsen in Sint-Amandsberg zoekt vervanging voor zwangerschapsverlof vanaf zomervakantie of september t.e.m. december 2022. We zijn op zoek naar een geaccrediteerde en geconventioneerde huisarts. Periode en aantal werkuren zijn bespreekbaar.

  We beschikken over een onthaalmedewerker. Alle consultaties zijn op afspraak en we werken met een online agendasysteem. EMD via CareConnect. Beperkt aantal huisbezoeken. Twee psychologen en een diëtiste zijn elk één dag per week aanwezig.

  Voor verdere info: Eva Peperstraete: peperstraete.eva@gmail.com of 09/228.32.80.

 • 07-02-2022: Groepspraktijk in Lochristi zoekt vervangarts voor zwangerschapverlof vanaf augustus tot eind november 2022

  Over onze praktijk:
       - Groepspraktijk met 5 enthousiaste collega’s in centrum Lochristi, op korte afstand van Gent.
       - Geen kostenbijdrage vereist.
       - Gevarieerde patiëntenpopulatie.
       - Alles op afspraak, beperkt aantal huisbezoeken
       - Wekelijks patiëntenoverleg.
       - Werktijden zijn zeker bespreekbaar. Aandacht voor balans werk/privé.

  Interesse in deze vacature? Neem gerust contact op met Annelies Vandenbossche via 09 355 03 33 of info@hapvermeulenlaan.be.

 • 04-02-2022: Vervangarts gezocht ikv zwangerschapsrust van half juni 2022 t.e.m. half november 2022 in Groepspraktijk Sint-Denijs-Westrem

  Wij zijn op zoek naar een vervangarts ikv zwangerschapsrust. Exacte periode is overeen te komen, maar kan vanaf half juni tem half november 2022.

  Wij zijn een goed georganiseerde groepspraktijk in een deelgemeente van Gent met 5 artsen en 2 praktijkassistenten in een gloednieuw praktijkgebouw. Er is in ons team veel aandacht voor overleg en een goede work-life balance. Elke arts heeft per week 2 vrije namiddagen, avondconsultaties na 18u zijn beperkt tot 1 avond per week per arts. Per week spendeer je 1 voormiddag aan huisbezoeken. Patiënten worden zo veel mogelijk gestimuleerd om naar de praktijk te komen. De telefoonbelasting is minimaal dankzij het uitstekende werk van onze praktijkassistentes. Over de middag en na 18u wordt de telefoon doorgeschakeld naar een telesecretariaat.

  Interesse? Je kan ons contacteren via email: groepspraktijksdw@gmail.com of miet.plettinck@gmail.com  Of telefonisch via:  09/221 30 30

 • 01-02-2022: Praktijk Haenhout in Destelbergen zoekt vervanging van midden juli tot midden oktober 2022!

  Superleuk team, op een boogscheut van Gent in het groene Destelbergen. We werken met CareConnect, secretariaat en enkel op afspraak. Alles is bespreekbaar: periode, verlof, … ;-) Bij vragen of interesse: evelien_veryser@hotmail.com of 09 356 05 50.

 • 31-01-2022: Vervanging gezocht voor solo-huisartsenpraktijk Gewad in augustus 2022

  Solo-huisartsenpraktijk in Gent-Centrum (vrouwelijke arts) zoekt vervanger tijdens zomervakantie. Idealiter van 1.08 t/m 26.08. Zekerheid: van 8.08 t/m 19.08. Verblijf in de woning is bespreekbaar. Evidence-based. Care Connect. Telesecretariaat. Online afsprakensysteem. Alle nuttige informatie: www.huisartsengewad.be. Bij interesse kan u telefonisch contact opnemen via 0477 60 47 07.

 • 24-01-2022: Huisartsengroepspraktijk De Stroom in Merelbeke zoekt nieuwe vaste collega

  We zijn op zoek naar een vaste collega tegen ten laatste begin oktober 2022 en dat voor een periode van één jaar met de mogelijkheid om, in wederzijds overleg, na dat jaar over te gaan naar een definitieve samenwerking. Een vroegere start vanaf midden juli is zeker bespreekbaar. 

  Wij zijn een groepspraktijk met 4 vaste huisartsen met een lange traditie in het opleiden van HAIO's. Naast EBM zijn een holistische en patiëntgerichte benadering de peilers van onze werking. Er is een voltijds secretariaat met intensief gebruik van de elektronische agenda (Doctena Sanmax), HealthOne is het medisch pakket. Er is een gevarieerd patiëntenbestand, ongeveer 1/5 huisbezoeken. Onkostenbijdrage en uurrooster zijn overeen te komen.

  We vinden groepsdynamiek belangrijk en organiseren dan ook regelmatig activiteiten voor alle medewerkers en partners. 

  We hopen met wederzijdse goesting in zee te gaan met een gemotiveerde collega. Interesse in deze vacature? Contacteer ons via secretariaat@destroommerelbeke.be of telefonisch op 09 232 31 32.

 • 23-12-2021: Huisartsencentrum Gent zoekt vierde collega-huisarts

  Wij = drie sympathieke artsen uit opeenvolgende leeftijdscategorieën met onze eigen bijhorende levens, praktijkervaring en interesses. Vierde collega = dynamisch persoon met een eigen visie die wenst onder één dak kosten te delen en daarbij ruimte krijgt tot het uitwerken van zijn eigen praktijkvorm. Je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking die je vrij kan inrichten en die reeds voorzien is van een onderzoekstafel. Onze praktijk is een HOED: huisartsen onder één dak, wat wil zeggen dat we de algemene huur en kosten delen, maar wel elk ons eigen ding doen. We werken niet met een secretariaat en plannen elk onze eigen agenda op afspraak.

  Interesse? Bel gerust naar één van ons op het nummer 09/311 61 62 of mail naar dhaenskatrien@gmail.com.​​​