Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 03-08-2020: Aangename, groeiende en vlot draaiende duopraktijk te Sint-Amandsberg zoekt een nieuwe collega wegens naderende pensionering van 1 van de 2 artsen. 

  We willen (op korte termijn) graag uitbreiden naar 3 artsen. Onze praktijk is gelegen in een randgemeente van Gent en we hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie zowel qua cultuur als leeftijd. De praktijk is vernieuwd eind 2017 en beschikt over ruime lichtrijke kabinetten. Er wordt enkel op afspraak gewerkt en patiënten kunnen boeken via een online agenda. Er is aandacht voor een evenwicht werk-privé en het werkschema is bespreekbaar (fulltime, parttime, vrije middag, ...)

  Bij vragen of interesse neem gerust contact op via mariliendevydt@hotmail.com

 • 09-07-2020: Gemotiveerde stagiaire zoekt basisstage huisartsgeneeskunde voor augustus!

  Tijdens de coronacrisis heeft tweede masterstudente Geneeskunde An De Gucht ons fantastisch goed ondersteund. Nu zoekt zij een plaats voor een basisstage bij een huisarts in de maand augustus (3-23 augustus) en dit in de regio Heusden/Destelbergen/Melle/Merelbeke/Laarne. Zij heeft een auto ter beschikking en is erg gemotiveerd om bij te leren gezien er door de coronaperiode waardevolle stageweken zijn weggevallen. An is bereikbaar via het telefoonnummer 0487 73 41 57 of via an.degucht@ugent.be.

 • 09-07-2020: Groep Idewe zoekt check-up arts

Groep Idewe (Externe dienst voor Preventie en Bescherming op het werk) is voor de regionale zetel te Gent op zoek naar een zelfstandig huisarts voor het uitvoeren van check-up onderzoeken bij werknemers van aangesloten bedrijven. Deze onderzoeken gaan door in onze regiozetel te Zwijnaarde. Kandidaten moeten minimum 2 halve dagen per maand beschikbaar zijn en woonachtig zijn in de ruime regio rond Gent. 

Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Dr. Nathalie Lammertyn, regionaal medisch directeur Gent (Nathalie.lammertyn@idewe.be of 09/264.12.30). Uw kandidatuur wordt evident discreet behandeld.

 • 14-05-2020: Rouw- en verliescoach Angelique Breyne komt uw team graag versterken! Dit kan intern of intern op zelfstandige basis. Ze stelt zich even aan u voor. Bij interesse kunt u contact opnemen via e-mail of telefonisch op 0495 90 80 81.

 • 12-05-2020: Het AZ Jan Palfijn Gent is ter ondersteuning van de dienst Geriatrie op zoek naar een Zaalarts interne-geriatrie (m/v/x). Meer info vindt u in de vacature.

 • 05-05-2020: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt een voltijdse huisarts (m/v/x) voor een vaste betrekking. Alle nodige info vindt u in de vacature.

 • 05-05-2020: Huisartsenpraktijk Oostakker zoekt huisarts(en) om vrijgekomen plaats in duopraktijk in te vullen. 2 nieuwe praktijkruimtes, EMD Care Connect, telefoonhulp door echtgenote (verpleegster) of telesecretariaat, elektronische agenda Introlution, afspraken online, wachtdienst huisartsenwachtpost GENT. Contact: peter@drhornsby.be of 0495/53 98 88.

 • 05-05-2020: Gezocht: vervanging i.k.v. zwangerschapsverlof oktober-december 2020 in Laarne

  • Periode 12/10/2020-31/12/2020 (periode bespreekbaar)

  • Jonge solopraktijk te Laarne (15 min rijden van Gent)

  • Elektronische agenda met site en online afsprakensysteem => patiënten zijn gewoon dit te gebruiken waardoor telefoons echt tot een minimum kunnen worden beperkt tenzij de uitzonderlijke tijden van de laatste weken

  • Raadplegingen enkel na afspraak

  • EMD: Careconnect, agenda introlution

  • Werkschema is bespreekbaar (halftijds, voltijds, vrije avond etc.)

  • Evenwichtig patiëntenbestand, heel veel jonge gezinnen met kinderen. Gevarieerde pathologie

  • Indien u meer info wenst: astridjoos@gmail.com 

 • 27-04-2020: Groepspraktijk MediTeam in Zele zoekt huisarts voor zwangerschapsvervanging. Het team telt 6 vaste huisartsen en verschillende paramedici (psychologe, diëtiste en osteopate). Men zoekt iemand vanaf half september of begin oktober tot eind december 2020. Fulltime, 80% of eventueel halftijds, uren en werkschema zijn bespreekbaar! De praktijk is gelegen in Zele, 20 à 25 minuten rijden vanuit Gent. Een loyale populatie, een goede work-life balance en toffe collega’s die als een hecht team de praktijk dragen zijn hun troeven. Men werkt met CareConnect, werken enkel op afspraak, heeft een online agenda van Medici, secretariaat van 8u tot 13u en een goed georganiseerde wachtdienst (tijdens de werkweek in Zele, in het weekend in de wachtpost in Dendermonde). Interesse? Laat iets weten via elke.debreuck@hotmail.com of 0485/665112.

 • 02-04-2020: Huisartsenpraktijk Lochristi/Beervelde zoekt enthousiaste, dynamische collega om het team te versterken

  Door een sterke instroom van nieuwe patiënten in de praktijk wil men – om de kwaliteit van de zorg te waarborgen – het team uitbreiden. In ruil voor je engagement kom je terecht in 2 modern ingerichte praktijken gelegen in centrum Lochristi en Beervelde - beide prioritaire zones en heel vlot bereikbaar. Je komt er in aanraking met een sterk gevarieerde patiëntenpopulatie en pathologie, die ook op het wekelijks praktijkoverleg met het volledige team besproken wordt. Het secretariaat ondersteunt je administratief en er wordt met een elektronisch medisch dossier (Care Connect) en agenda (Introlution) gewerkt. De tewerkstellingsgraad is bespreekbaar en elke arts heeft recht op een vaste vrije namiddag en 35 dagen verlof.

  Spreekt dit alles je aan? Mail naar info@hapkapelleken.be of bel naar de praktijk op 09/355 77 61!

 • 06-03-2020: Huisartsenpraktijk in Gavere zoekt DRINGEND vervanging wegens zwangerschapsverlof

Wegens zwangerschapsverlof is Huisartsenpraktijk Gavrimed op zoek naar vervanging. Voltijds, halftijds, 1 dag... alle hulp is welkom!

WAAR? In Gavere (tussen Gent en Oudenaarde)

WANNEER: half april - eind juli 2020

WAT? Duo praktijk, landelijk, gevarieerde populatie, alles op afspraak, (secretariaat bijna in orde),... GEEN WACHTEN!

Bij interesse: 09/312.33.44 of contact@huisartsengavrimed.be

 • 02-03-2020: Huisarts gezocht voor tijdelijke vervanging

Dr. Frank Pieters zit van 1 april t.e.m. 30 september 2020 even zonder HAIO, en zijn praktijk is te druk om zonder collega verder te werken. Deeltijdse of voltijdse vervanging gezocht dus! Dr. Frank Pieters is reeds 35 jaar solo-arts in De Pinte, en heeft twee praktijkruimtes. Hij werkt met het medische programma CareConnect, heeft vrije raadplegingsuren en raadpleging na afspraak (ook Online via Progenda).

Interesse ? Contacteer Dr. Frank Pieters op 09/ 282 21 31 of 0475/ 87 10 18.

 • 20-02-2020: Huisartsengroepspraktijk Heirnis (Gent-Sint-Amandsberg) is op zoek naar een nieuwe collega, met oog op latere associatie. Start bij voorkeur in september 2020, maar dit is bespreekbaar. Interesse of vragen? Neem vóór 1 april 2020 contact op met louis.de.nys@groepspraktijkheirnis.be.

 • 17-02-2020: Secretariaatsmedewerker gezocht voor huisartsenpraktijk in Wondelgem

Praktijk De Linde, gelegen in de Dikkelindestraat 156 te Wondelgem, zoekt versterking voor het secretariaat (16-20 uur per week). De praktijk bestaat uit 3 huisartsen en 1 HAIO.

Bij interesse graag contact nemen via huisartsen.delinde@gmail.com of telefonisch op 09/258.14.14

 • 06-02-2020: Huisarts gezocht voor praktijk Artsen Helios

Wegens pensionering en groei van de praktijk zoeken Artsen Helios een derde huisarts of een HAIO. Je komt terecht in een recent vernieuwde prakijk, als collega van dr. Helena Maryns en dr. Lien Eeckhaut. De praktijk heeft momenteel een patiëntenstop, maar er komen weklijks telefoontjes binnen van nieuwe patiënten. Snelle groei gegarandeerd dus.

Meer info op de website van de praktijk: https://www.artsenhelios.be/nl/vacature/

 • 31-01-2020: Enthousiaste collega gezocht voor zwangerschapsvervanging in Zelzate

​Groepspraktijk Sassevaert in Zelzate zoekt een enthousiaste collega voor een zwangerschapsvervanging in de periode juni 2020 (of eventueel ook vroeger) tot en met september 2020, met vrijblijvende mogelijkheid om te associëren gezien groeiend patiëntenbestand.

Enkele troeven: uren zelf vrij te bepalen, voltijds secretariaat, Impulseo-gebied, beperkt aantal huisbezoeken.

Interesse of vragen? Neem dan contact op via sassevaert@gmail.com, 09/3459776 of 0477/530985.​

 • 20-01-2020: Nieuwe vaste collega gezocht voor bloeiende praktijk in Melle

"Momenteel werken we aangenaam samen met drie vaste artsen en twee haio’s. We wensen verder te werken met vier vaste artsen en één haio vanaf oktober 2020. We zijn een groeiende praktijk in een gemeente aan de rand van Gent, met een zeer diverse patiëntenpopulatie. We hechten veel belang aan een warme samenwerking met goede balans tussen werk en privé. Meer dan voltijds secretariaat door twee praktijkassistenten. Alle raadplegingen zijn op afspraak (met online agenda). Huisartsen-arme zone (dus recht op impulseo-premie). Wachtgebied Gent / Scheldekracht met wachtposten. EMD: Health One."

Meer informatie: dokter.deruytter@elsdries.be, www.elsdries.be 

 • 16-01-2020: Huisartsenpraktijk Lochristi/Beervelde zoekt enthousiaste, dynamische collega om het team te versterken.

Wegens de sterke instroom van nieuwe patiënten en het pensioen van enkele huisartsen in de regio willen we ons team uitbreiden. Ons aanbod houdt onder meer in: 2 modern ingerichte praktijken gelegen in centrum Lochristi en centrum Beervelde (prioritaire zone Impulseo I), erg gevarieerde patiëntenpopulatie en pathologie, EMD (Care Connect), elektronische agenda (Introlution) waar patiënten online afspraken kunnen maken. We beschikken over een ondersteunend secretariaat en er is wekelijks praktijkoverleg met het volledige team. Wachtpost Scheldekracht.

Voltijds of deeltijds werken is bespreekbaar en elke arts heeft recht op een vaste vrije namiddag en 35 dagen verlof.

Interesse? Mail naar info@hapkapelleken.be of bel naar de praktijk 09/355 77 61.

 • 16-01-2020: Een duopraktijk in Gentbrugge zoekt een enthousiaste huisarts voor samenwerking en associatie!

Je komt terecht in een gloednieuw, modern ingericht praktijkgebouw met 3 consultatieruimtes. Gevarieerde patiëntenpopulatie in stedelijk gebied. Werkschema overeen te komen met aandacht voor work-life balance. EMD met HealthOne, online afsprakensysteem. Goed georganiseerde wachtdienst via de wachtposten in Gent. Bij interesse contacteer sarahdelanghe@hotmail.com of 0473635384.​

 • 17-12-2019: Zijn er collega-huisartsen die graag dagwachten op de wachtpost opsplitsen in halve shiften? Stuur gerust een mailtje. De HVG zou deze artsen dan met elkaar in contact kunnen brengen.