Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 23-08-2019: Duopraktijk te 9050 Gentbrugge (Louis Van Houttestraat 29) zoekt vervanging voor drie weken van 6 september tot en met 27 september. Data en werkuren kunnen in overeenkomst beslist worden. We hebben een online agenda (MEMOWEB) waar de patiënten rechtstreeks afspraken kunnen maken. Tevens is secretariaat aanwezig. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt en zijn allemaal in de nabije omgeving. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie, zowel qua leeftijd als pathologie. We werken met het medisch programma Health One. U heeft een eigen kabinet.
  Indien u meer informatie wenst, kunt u ons gerust contacteren!
  Dr. Julie De Vos (09/231 02 69)

 • 02-08-2019: Huisartsenpraktijk Huisartsen Centrum Gent is op zoek naar een collega huisarts of HAIO voor een vervanging van oktober 2019 t.e.m. maart 2021 (18 maanden of kortere perioden ook mogelijk) in onze duopraktijk. De vervanger heeft een eigen, volledig ingericht kabinet ter beschikking. Er is flexibiliteit omtrent uren en organisatie van de praktijk. Bij interesse graag contact op te nemen met dokterverheecke@gmail.com of telefonisch op 09/311 61 62.

 • 25-07-2019: Duopraktijk (huisartsen Mosko) te Gentbrugge zoekt enthousiaste huisarts voor verdere uitbouw van de praktijk. Gloednieuw, modern ingericht praktijkgebouw met 3 consultatieruimtes. Gevarieerde patiëntenpopulatie in stedelijk gebied. Werkschema bespreekbaar. EMD met HealthOne. Goed georganiseerde wachtdienst via de wachtposten in Gent. Bij interesse contacteer sarahdelanghe@hotmail.com of 0473 63 53 84.

 • 03-06-2019: Dringend huisartsen gezocht voor overname duopraktiik te Maldegem: vanaf 1/08/2019, 2 volledig ingerichte praktijkruimtes, gratis 6 maanden proefdraaien, praktijkpremie aanvragen mogelijk, weekendwacht vanuit wachtpost in Eelko. Interesse? Klik hier voor de vacature.

 • 21-05-2019: WZC Zilversterre zoekt een coördinerend en raadgevend arts voor het opnemen van zowel zorggerelateerde taken als bijscholing en vorming. De volledige vacature met uitgebreide taakomschrijving vind je hier. Startdatum: 1 juli 2019, onder voorbehoud van definitieve bevestiging Zorg en Gezondheid. 

  Voor verdere informatie kan je terecht bij de heer Danny Verstraete, Directeur WZC Zilversterre, op het nummer 09 330 20 35. Geïnteresseerden dienen ten laatste op 20 juni 2019 hun kandidatuur in, bij voorkeur via e-mail naar dverstraete@zilversterre.be.

 • 22-03-2019: Huisartsenpraktijk Bijloke te Gent zoekt versterking. Wegens sterke groei zoeken wij vanaf juli 2019 een erkende, enthousiaste huisarts.  
  De moderne groepspraktijk bestaat uit een multidisciplinair team: 2 huisartsen en 1 haio, een fulltime secretaresse  en paramedici:  diëtiste, 4 psychologen, seksuoloog  en tabakoloog. EMD/WINDOC/SPIROMETRIE/EKG/CRP
  U beschikt over een modern uitgeruste praktijkruimte. Goede organisatie van week- en weekendwacht met wachtpost. 
  Bij interesse: oliviergernay@telenet.be

 • 11-03-2019: Huisartsenpraktijk Lochristi/Beervelde zoekt enthousiaste, dynamische collega om het team te versterken. 2 modern ingerichte praktijken gelegen in centrum Lochristi en centrum Beervelde (prioritaire zone Impulseo I). De patiëntenpopulatie en pathologie is sterk gevarieerd. Wij werken met een elektronisch medisch dossier (Care Connect), een elektronische agenda, een ondersteunend secretariaat en er is wekelijks praktijkoverleg met het volledige team. Deelname aan het wachtsysteem georganiseerd door HV Lochristi. Voltijds of deeltijds werken is bespreekbaar en elke arts heeft recht op een vaste vrije namiddag en 35 dagen verlof. Interesse: mail naar info@hapkapelleken.be of bel naar de praktijk 09/355 77 61.
 • 11-03-2019: Huisartspraktijk in de rand van Gent zoekt 1 of 2 collegae om samen te werken en de praktijk daarna verder te zetten. Zeer gevarieerde patiëntenpopulatie van jong tot oud. Recent praktijkgebouw (10 jaar) met 2 consultatieruimten en secretariaat. Contact: brendaraesadhotmail.be of 0476 36 94 07.
 • 28-02-2019: Duo huisartspraktijk Oostakker zoekt huisarts om vrijgekomen plaats opnieuw in te vullen. 2 gloednieuwe praktijkruimtes, EMD, telesecretariaat, elektronische agenda, wachtdienst Gent.
 • Contact: Peter.hornsby@skynet.be of 0495/53 98 88
   
 • 15-02-2019: Huisartsenpraktijk Haenhout te Destelbergen zoekt versterking vanaf september 2019.
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega (m/v) om een vrijgekomen plaats opnieuw in te vullen. Groepspraktijk bestaat uit 3 huisartsen, 1 HAIO en 1 secretaresse. Gevarieerde patientenpopulatie. Careconnect, spirometrie, ECG, online agendasysteem. Goed uitgeruste praktijkruimtes. Goede organisatie van week- en weekendwacht met wachtpost (Gent). Goede work/life balance. Samenwerking en uurrooster is bespreekbaar.
  Bij interesse of vragen: stephanie.delens@gmail.com
   
 • 12-02-2019: Vervanging gezocht in groepspraktijk te Oostkamp (Brugge) vlakbij afrit E40
  Wij zijn een dynamische groepspraktijk met drie vaste artsen die op zoek zijn naar een vervangende huisarts voor de periode augustus - november 2019. Ook kortere periodes zijn bespreekbaar, evenals vrije namiddag en uurrooster.
  Wij werken vanaf deze zomer in een volledig nieuw praktijksgebouw met alle nodige moderne faciliteiten en een praktijkverpleegkundige. De vervangende arts heeft dan ook zijn eigen kabinet. Alle consultaties zijn op afspraak. We werken met een online boekingssysteem en als EMD met CareConnect. Onze praktijk heeft eigen parking en is vlot bereikbaar gezien gelegen aan de afrit E40 (+/- 30 min van Gent/ +/- 20 min Roeselare). Op lange termijn eventueel mogelijkheid tot proefcontract/associatie
  Bij interesse of vragen, twijfel niet om contact op te nemen: couckelisa@hotmail.com of via 050 82 37 70
   
 • 26-11-2018: Boeiende en bloeiende groepspraktijk in hartje Brussel zoekt enthousiaste collega om collega die eind 2019/begin 2020 met pensioen gaat te vervangen.
  • Raadpleging op afspraak
  • Telefonische ondersteuning door telesecretariaat
  • Praktijk ligt in impulseogebied
  • EMD aanwezig
  • Huisartsenwachtpost
  • Bereikbaar met openbaar vervoer
  • Inloopperiode te bespreken

voor inlichtingen/afspraken mailen naar lievevb2@gmail.com

 • 19-10-2018: Groep Idewe is voor de regionale zetel te Gent op zoek naar een zelfstandig huisarts of beginnend specialist interne geneeskunde voor het uitvoeren van check-up onderzoeken
 • Profiel: je bent minimum 1 halve dag per maand beschikbaar en bent woonachtig in de ruime regio rond Gent. 
  Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Dr. Nathalie Lammertyn, regionaal medisch directeur Gent (Nathalie.lammertyn@idewe.be of 09/264.12.30). Uw kandidatuur wordt evident discreet behandeld.
 • 02-10-2018: Jonge huisarts zoekt collega om praktijk mee uit te bouwen of over te nemen in regio Maldegem/Aalter/Eeklo/Gent
 • Vind jij het een uitdaging en een meerwaarde om zelf een praktijk met iemand te starten of over te nemen? Vind je waarden als EBM, efficiëntie, teamgevoel, patiëntencontact en een goede work-life balans belangrijk? Dan zijn we misschien wel op zoek naar elkaar. Zin om samen te brainstormen? Mail naar dr.caroline.stevens@gmail.com

 • 30-08-2018: Huisartse, 39 jaar, regio station Gent Sint-Pieters, is op zoek naar een enthousiaste collega om 3 jaar oude praktijk samen verder uit te bouwen. Gevarieerde patiëntenpopulatie, EMD: CareConnect, EBM, goede wachtdienstregeling, eigen praktijkruimte, goede work-life balans. Geïnteresseerd?! Mail dan snel naar: audreydecorte@hotmail.com

 • 16-08-2018: Op zoek naar een medisch secretaresse om de praktijk te versterken? Dan stelt Marie Meganck zich kandidaat. De uiteindelijke doelstelling van elke dag is de patiënten tevreden stellen en het werk van collega's vlot te laten verlopen. Bekijk hier haar CV.

 • 07-06-2018: Op zoek naar tijdelijke administratieve hulp in uw praktijk op freelance basis voor enkele uren in de week? Ik heb ervaring in de medische sector o.a. onthaal, klasseren, mails en telefoons beantwoorden. Is er collega weggevallen door ziekte, dan spring ik graag bij. Voor meer info contacteer brendadeblander@gmail.com of bel naar 0496 90 02 42. Regio Gent, andere regio's zijn bespreekbaar. 

 • 22-05-2018: Solopraktijk in de regio Gent zoekt 1 of 2 huisartsen om samen te werken en de praktijk binnen relatief korte termijn verder te zetten (binnen 1 tot 2 jaar). Interesse? Bel 0476 36 94 07.