Vraag en aanbod

Hier kan u terecht wanneer u een collega, medewerker of praktijk zoekt

 • 19-02-2018: Groep Idewe is voor de regionale zetel te Gent op zoek naar een zelfstandig huisarts voor het uitvoeren van check-up onderzoeken. Profiel: je bent minimum 1 halve dag per maand beschikbaar en bent woonachtig in de ruime regio rond Gent. Interesse? Neem contact op met dr. Nathalie Lammertyn, regionaal medisch directeur, Nathalie.lammertyn@idewe.be of 09 264 12 30.

 • 15-02-2018: WGC Brugse Poort is op zoek naar een geëngageerde collega-huisarts om het 43-koppig, multidisciplinair WGC-team te versterken. Wij kijken uit naar een collega die ons min. 32u/week komt vervoegen, idealiter vanaf november 2018. Wij bieden graag een contract van onbepaalde duur aan wie zin heeft om binnen een inspirerende werksfeer, vanuit een hedendaagse praktijkomgeving in een bruisende buurt te werken. Voor meer informatie en kandidaatstelling: ingrid.ligtvoet@wgcbrugsepoort.be, tel 09 226 10 49.

 • 13-02-2018: Op zoek naar een administratieve hulp in uw dokterspraktijk in het Gentse? De enthousiaste (wachtpost)onthaalmedewerker Leyla Ince heeft alvast de nodige ervaring en competenties om uw praktijk te ondersteunen. Bekijk hier haar cv.

 • 9-02-2018: Praktijk over te nemen regio Noord West Brabant. Instapbegeleiding mogelijk. Goed georganiseerde weekwacht, huisartsenwachtpost in de gemeente zelf. Ideaal om te starten en dan uit te breiden, zodat de werk privé balans gunstig blijft. Indien interesse graag reactie voor eind februari 2018 via: praktijk@doktervantilborg.be. EMD (health one)/online agenda/niet te druk, gezien patiëntenstop, wel mogelijkheid om patiëntenbestand uit te breiden.

 • 29-01-2018: WGC Rabot zoekt een huisarts die vanaf september 2018 (of iets later) ons team komt versterken. Je werkt samen met collega huisartsen in een aangename, multidisciplinaire setting. Je werkt voor een zeer gevarieerd en multicultureel publiek. Je wordt ondersteund bij uw agendabeheer en een deel van de administratie. Arbeidsvolume is bespreekbaar. We slagen er in om al fietsend het werk te organiseren, een auto is niet nodig. Interesse? Neem contact via leen.gyssels@wgcrabot.be of 09/2771077.

 • 18-01-2018: Vacature Omnipracticus in het psychiatrisch ziekenhuis KARUS (campus Gent) (het voormalige PZ Sint-Camillus) voor de behandeling van niet-psychiatrische problemen bij opgenomen patiënten, op doorverwijzing van de psychiater, gedurende 4 uur per week. Interesse? Informatie en kandidatuurstelling bij Dr. Remi Spiers, medisch directeur: 09/222.58.94, remi.spiers@karus.be

 • 18-01-2018: Administratief medewerker voor HA-praktijk te Gentbrugge gezocht. In de voormiddag, patiëntenreceptie, online-agenda, stockbeheer. Hondvriendelijk! Interesse? Mail naar: huisartseningentbrugge@skynet.be

 • 28-12-2017: Een duopraktijk (één huisarts en één Haio) in De Pinte is op zoek naar vervanging voor enkele weken (4-6) in maand januari- februari 2018. EMD via Windoc, consulten enkel op afspraak via online systeem en bepaalde dagdelen via telesecretariaat. Interesse? Graag reacties via mail: sylvia_de_rekeneire@hotmail.com

 • 30-11-2017: Drukke Huisartsenpraktijk De Bijloke te Gent centrum zoekt huisarts voor verder de praktijk uit te bouwen. EMD/ WINDOC/EKG/SPIRO/SECRETARIAAT/PARAMEDICI... Deeltijds werken is mogelijk. Er is een goede organisatie van week en weekend wachtdienst met huisartsenwachtpost. E-mail: oliviergernay@telenet.be

 • 16-11-2017: Huisartsenpraktijk ten zuiden van Gent in  Zingem (18 km van Gent en 8 km van Oudenaarde) zoekt dringend dynamische arts (V/M) voor vervanging vanaf de kerstvakantie 2017. Einddatum bespreekbaar. Mogelijkheid tot associatie is ook bespreekbaar. Er is een volledig ingerichte praktijkruimte en telesecretariaat beschikbaar en een uitgebreid patiëntenbestand. Geen wachten. GSM 0495/77 04 95, GSM 0496/96 82 25, GSM 0494/86 86 12. E-mail: Christine.vermaercke@scarlet.be

 • 13-11-2017: Duopraktijk te Gentbrugge zoekt collega vanaf 1 januari tot eind juni 2018. Fulltime secretariaat, 3 praktijkruimtes, Care-Connect en elektronische agenda. Alle werkvormen en -uren zijn bespreekbaar, ook kortere periodes zijn welkom. Mail naar huisartseningentbrugge@skynet.be.

 • 27-10-2017: Groepspraktijk met huidige capaciteit van drie artsen zoekt een nieuwe derde collega voor samenwerking of associatie. De praktijk bestaat uit twee ruime consultatieruimtes met  voltijdse secretaresse. Er is een uitgebreid en zeer divers/Gents patiëntenbestand. We werken enkel op afspraak en met EMD Careconnect. De praktijk ligt in erkend Impulseo-gebied met een goede wachtdienst. Samenwerking en uurrooster is bespreekbaar, alsook startdatum. Bij interesse of indien u meer info wenst, gelieve u te richten tot chantaldepaepe@hotmail.com.

 • 16-10-2017: Huisarts gezocht voor de Multidisciplinaire Commissie Oncologie (MCO) in het AZ Jan Palfijn. In elk Gents ziekenhuis is er een huisarts vertegenwoordigd in de MCO, die jaarlijks 4 keer overlegt met oncologen en vertegenwoordigers van het AZ Jan Palfijn over het organiseren van MOC's, evalueren van richtlijnen en zorgprogramma's... Meer info of interesse? Neem contact op met biotstephanie@gmail.com.

 • 09-10-2017: Controleartsen bij crematie gezocht: overheidsopdracht van Stad Gent. Er wordt een open aanbesteding uitgeschreven voor de aanstelling van controleartsen voor het nagaan van de doodsoorzaak van personen overleden op het grondgebied van de Stad Gent en voor wie een aanvraag tot crematie is ingediend. Het bestek kan aangevraagd worden via mail: herman.palsterman@stad.gent. Uiterste inschrijvingsdatum: 14 november 2017 om 10u.

 • 03-10-2017: Wegens plotse (medische) uitval van een collega-arts, is men dringend op zoek naar een vervanging om zo spoedig mogelijk te starten. Periode: beginnen met 1 maand, mogelijkheid tot verlenging. Praktijkadres: Drongensesteenweg 132 te Gent. De praktijkuren zijn van 8 tot 19u waarvan 2 uren op raadpleging en de andere op afspraak. Maar dit is zeker bespreekbaar! Alle hulp is welkom. Kunt u deze arts uit de nood helpen en (enkele dagen) vervangen? Bel 0485 15 29 43.

 • 28-09-2017: Verpleegkundige Karlijn Kruijssen, 24 jaar, zoekt vanaf februari 2018 werk als praktijkondersteuner/diabeteseducator in regio Gent. Ze is afgestudeerd in Nederland als verpleegkundige met als specialisatie praktijkondersteuner somatiek. Als praktijkondersteuner helpt zij patiënten met een chronische ziekte zoals diabetes mellitus type 2, COPD/Astma en hart-vaatziekte. Dit sluit aan bij het profiel van diabeteseducator. U kan haar contacteren via mail: karlijnkruijssen@hotmail.com.

 • 11-09-2017: een solopraktijk in regio Gent/Sint-Amandsberg zoekt een collega voor een samenwerking in de reeds bestaande praktijk. Hiervoor reeds een HAIO gehad, nu op zoek naar een interim/vaste collega. Wij werken met EMD Care Connect, online afsprakensysteem, week en weekendwacht, 2 kabinetten, raadplegingen op afspraak. Alle vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Indien geïnteresseerd: 09/228.25.28 of peter.sorgeloose@telenet.be.

 • 24-08-2017: Twee collega-huisartsen uit Zwijnaarde zijn op zoek naar vervangingen in het Gentse van midden oktober tot aan de kerstvakantie. Heeft u in uw praktijk extra hulp nodig tijdens deze periode? Mail naar shari.vandenbosch@gmail.com.

 • 18-08-2017: Wijkgezondheidscentrum Rabot zoekt een huisarts die vanaf november 2017 (of iets later) ons team komt versterken. Je werkt samen met collega huisartsen in een aangename, multidisciplinaire setting. Je werkt voor een zeer gevarieerd en multicultureel publiek. Je wordt ondersteund bij uw agendabeheer en een deel van de administratie. Arbeidsvolume is bespreekbaar. We slagen er in om al fietsend het werk te organiseren, een auto is niet nodig. Interesse? Neem contact op via leen.gyssels@wgcrabot.be of 09/2771077.

 • 10-07-2017: Praktijk in Merelbeke Flora zoekt nieuwe collega wegens toenemend aantal patiënten. Het is een jonge duopraktijk, waar ook enkele paramedici (psycholoog, seksuoloog, diëtist) consultatie houden. De patiëntenpopulatie is divers, zowel in socioculturele achtergrond als in leeftijd. Praktijk met telesecretariaat, softwarepakket CareConnect, consultaties enkel op afspraak, beperkt aantal huisbezoeken. Geïnteresseerd? Mail naar dokter.lise.cornelis@gmail.com.

 • 04-05-2017: Voor een uitdagend onderzoeksproject naar de verschillen in kanker naar migrantenherkomst, zoeken Interface Demography (VUB) en de Stichting Kankerregister een wetenschappelijk medewerker. Het is een voltijdse aanstelling voor 4 jaar met de mogelijkheid tot het behalen van een doctoraat. Ken je iemand voor deze functie? Klik hier voor de functiebeschrijving.

 • 13-03-2017: Vervanging huisarts te 3020 Herent, www.gcalpe.be, deeltijds, periode 2 - 6 maanden, ASAP. Mogelijk tweede periode in 2018. Meer info via secretariaatgcalpe@skynet.be of 016 220053.

 • 16-01-2017: Huisartsenpraktijk Lo te Lovendegem zoekt collega. Dr. Van de Velde Kirsten (37j) en dr. Decaluwe Klaartje (29j) zoeken een 3e collega om hun jonge, multidisciplinaire groepspraktijk verder uit te bouwen. Er is namelijk een gestage toename van patiënten wegens het net ingegane pensioen van een collega en het nakende pensioen van een andere collega uit de regio. Troeven: consultaties enkel op afspraak, 30u secretaresse, CareConnect als EMD, een nieuw gebouwde praktijk met 3 consultatieruimtes. Er is een goed georganiseerde wachtdienst en wij vinden het in evenwicht houden van de werk/privé balans belangrijk. Interesse? Stuur uw cv naar secretariaatdrvdv@gmail.com.

 • 23-11-2016: Charlotte D'hondt stelt zich kandidaat als administratieve/verpleegkundige ondersteuning bij een huisarts of in een huisartsenpraktijk. Ze is afgestudeerd als verpleegkundige, sociaal, leergierig en zelfstandig. Hier kunt u haar cv terugvinden.

 • 21-11-2016: Het Centrum Geestelijke Gezondheid Eclips te Gent wil graag een (jonge) huisarts (m/v) betrekken in het bestuurlijk beleid van de organisatie. Maandelijks is er een avondvergadering en jaarlijks een statutaire algemene vergadering. Klik hier voor de vacature.

 • 9-11-2016: Het WZC Weverbos te Gentbrugge heeft een openstaande vacature voor een Coördinerend en Raadgevend Arts (CRA). Voor meer inhoudelijke info en/of kandidaatstelling, mail naar ytijssens@weverbos.be.

 • 1-11-2016: Huisarts uit Gavere (slechts 15 km van Gent), die nog een aantal jaren wenst te werken op een iets lager tempo, zoekt collega om te associëren of samen te werken. Alle voorstellen zijn welkom en kunnen bekeken worden. Momenteel solo-arts met HAIO maar praktijk wordt te groot. Klik hier voor de vacature. Indien interesse, neem contact op met Dirk Lauwerier (09/3844870 - dirk@lauwerier.be). 

 • 24-10-2016: Zoekt u een deeltijdse, administratieve hulp in uw dokterspraktijk in het Gentse? Agenda beheren, telefoons aannemen, klassement en zo veel meer. Dan kan Katleen Wulteputte u bijstaan! Ruime ervaring. Mail voor haar cv naar kathleen.wulteputte@telenet.be.

 • 09-06-16: Artsen gezocht voor het uitvoeren van drugstests op vraag van gedetineerden. Bent u bereid dit te doen, gelieve dan uw naam en contactgegevens op te geven aan dr. Stijn Tiberghien op tiberghien.stijn@gmail.com.

 • 7-01-16: Mevr. De Veirman werkt reeds verschillende jaren als secretaresse. Ze zou graag in een dokterspraktijk in regio Gent administratief werk verrichten. U kan haar CV opvragen via De Veirman.