Vraag en aanbod

Hier kan u terecht wanneer u een collega, medewerker of praktijk zoekt

 • 10-07-2017: Praktijk in Merelbeke Flora zoekt nieuwe collega wegens toenemend aantal patiënten. Het is een jonge duopraktijk, waar ook enkele paramedici (psycholoog, seksuoloog, diëtist) consultatie houden. De patiëntenpopulatie is divers, zowel in socioculturele achtergrond als in leeftijd. Praktijk met telesecretariaat, softwarepakket CareConnect, consultaties enkel op afspraak, beperkt aantal huisbezoeken. Geïnteresseerd? Mail naar dokter.lise.cornelis@gmail.com.

 • 08-06-2017: Zin om ervaring op te doen in een WGC? WGC Botermarkt zoekt een huisarts voor een vervanging van oktober 2017 tot maart 2018. Bij voorkeur voltijds. Je werkt in een sterk en ondersteunend artsenteam en een enthousiast interdisciplinair team van verpleging, maatschappelijk werk, enz. WGC Botermarkt is een groot centrum wat mogelijkheid biedt om veel ervaring op te doen in samenwerking. Onthaal- en administratief medewerkers ondersteunen bij het administratieve werk en de agendaplanning. Interesse? Kom gerust eens langs voor een eerste kennismaking. Sollicitatie en info: leenderoo@wgcbotermarkt.be

 • 04-05-2017: Voor een uitdagend onderzoeksproject naar de verschillen in kanker naar migrantenherkomst, zoeken Interface Demography (VUB) en de Stichting Kankerregister een wetenschappelijk medewerker. Het is een voltijdse aanstelling voor 4 jaar met de mogelijkheid tot het behalen van een doctoraat. Ken je iemand voor deze functie? Klik hier voor de functiebeschrijving.

 • 04-04-2017: Zwangerschapsvervanging juli tot en met oktober 2017 in dokterspraktijk "Marolle" te 9770 Kruishoutem. Wij vormen een drukke huisartsenpraktijk en zijn op zoek naar een vervanging van een collega. Wij bieden een aangename werksfeer, een zeer gevarieerd patiëntenpopulatie, mooie verloning op basis van zelfstandigstatuut, EMD, secretariaat met afsprakensysteem. Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen via dokterspraktijk.marolle@gmail.com

 • 28-03-2017: Groepspraktijk Heirnis te Sint-Amandsberg zoekt een gemotiveerde arts voor een vervanging voor de zomerperiode in de periode 17/7- 16/8 (wegens te lage artsenbezetting), ideaal voor de hele zomervakantie (juli en augustus). Zowel voor huisbezoeken als vrije raadplegingen. Voltijds, schema te bespreken. Meer info zie http://users.skynet.be/groepspraktijkheirnis/Index.html. Indien interesse graag mailen naar louis.de.nys@groepspraktijkheirnis.be

 • 27-03-2017: WGC Rabot zoekt een huisarts voor onbepaalde duur vanaf de zomer of september 2017. Arbeidsregime is bespreekbaar, liefst voltijds. Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team, waaronder 4 vaste artsen en 1 Haio. Onthaalmedewerk(st)ers ondersteunen jou met het praktische, administratieve werk en de agendaplanning. Leuk om weten: we slagen er in om al fietsend het werk te organiseren, dus een auto is niet nodig. Sollicitatie en info: leen.gyssels@wgcrabot.be

 • 13-03-2017: Vervanging huisarts te 3020 Herent, www.gcalpe.be, deeltijds, periode 2 - 6 maanden, ASAP. Mogelijk tweede periode in 2018. Meer info via secretariaatgcalpe@skynet.be of 016 220053.

 • 23-02-2017: Huisarts en HAIO zoeken collega. Regio 9050, secretariaat, CareConnect, diëtiste in huis, 3 kabinetten, online-agenda. Interesse? Contacteer huisartseningentbrugge@skynet.be

 • 23-01-2017: Vervanging huisarts (80%) gezocht in Wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent voor de periode eind mei ’17 –januari ‘18. Het WGC Nieuw Gent beschikt over een enthousiast multidisciplinair team en een grote diversiteit aan patiënten uit de wijk Nieuw Gent-Steenakker. Contact: Meer info in deze vacature of bij An Van De Walle, coördinator, an.vandewalle@wgcnieuwgent.be of 09/221.21/81.

 • 23-01-2017: Een huisarts uit een duopraktijk te Sint-Martens-Latem is op zoek naar vervanging wegens zwangerschapsverlof. Voor de periode: mei - aug 2017. Voor meer info: 09/3360308 of info@doktervermeulen.be

 • 16-01-2017: Huisartsenpraktijk Lo te Lovendegem zoekt collega. Dr. Van de Velde Kirsten (37j) en dr. Decaluwe Klaartje (29j) zoeken een 3e collega om hun jonge, multidisciplinaire groepspraktijk verder uit te bouwen. Er is namelijk een gestage toename van patiënten wegens het net ingegane pensioen van een collega en het nakende pensioen van een andere collega uit de regio. Troeven: consultaties enkel op afspraak, 30u secretaresse, CareConnect als EMD, een nieuw gebouwde praktijk met 3 consultatieruimtes. Er is een goed georganiseerde wachtdienst en wij vinden het in evenwicht houden van de werk/privé balans belangrijk. Interesse? Stuur uw cv naar secretariaatdrvdv@gmail.com.

 • 10-01-2017: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt een huisarts. Onze werking is gelegen in de Bloemekenswijk. We verhuizen in 2018 naar een nieuwbouw. Om ons artsenteam te versterken zoeken we een gemotiveerde huisarts die in een multidisciplinair team wil werken. Zie www.wgcdekaai.be voor alle info.

 • 23-12-2016: Bloeiende huisartsenpraktijk van 6 artsen (4 artsen + 2 HAIO's) in Gent zoekt enthousiaste collega wegens pensioen van oudste collega. Diverse patiëntenpopulatie, aangename werksfeer, elektronisch medisch dossier (Medidoc), voltijds secretariaat, online afsprakensysteem en aantal werkuren bespreekbaar. Bij interesse, graag contact opnemen met huisartsenzuid@gmail.com - 09/223.16.71.

 • 23-12-2016: Praktijk Elsdries in Melle zoekt een enthousiaste collega voor een zwangerschapsvervanging van juni tot eind september 2017. Data en weekschema zijn te bespreken (deeltijds werken is mogelijk). Er zijn geen week- of weekendwachten over te nemen. De praktijk bestaat uit 3 huisartsen en 1 HAIO. Wij werken enkel na afspraak, via een online afsprakensysteem. In onze praktijk werkt een praktijkassistente. Graag een seintje bij interesse: dokter.deruytter@elsdries.be of 09 252 19 43.

 • 16-12-2016: Huisartspraktijk Amandus in Sint-Amandsberg, een jonge duopraktijk, is op zoek naar een voltijdse vervanger om in te springen owv zwangerschapsverlof van een collega. Periode: mei-aug 2017. Data en uren zijn bespreekbaar. Er is een secretaresse aanwezig in de voormiddag en afspraken kunnen ook gemaakt worden via een online afsprakensysteem. Er zijn geen week- of weekendwachten en proberen een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé. Bij interesse of voor meer informatie: julie.biot@gmail.com - 0476/35.17.02.

 • 23-11-2016: Charlotte D'hondt stelt zich kandidaat als administratieve/verpleegkundige ondersteuning bij een huisarts of in een huisartsenpraktijk. Ze is afgestudeerd als verpleegkundige, sociaal, leergierig en zelfstandig. Hier kunt u haar cv terugvinden.

 • 21-11-2016: Het Centrum Geestelijke Gezondheid Eclips te Gent wil graag een (jonge) huisarts (m/v) betrekken in het bestuurlijk beleid van de organisatie. Maandelijks is er een avondvergadering en jaarlijks een statutaire algemene vergadering. Klik hier voor de vacature.

 • 9-11-2016: Het WZC Weverbos te Gentbrugge heeft een openstaande vacature voor een Coördinerend en Raadgevend Arts (CRA). Voor meer inhoudelijke info en/of kandidaatstelling, mail naar ytijssens@weverbos.be.

 • 1-11-2016: Huisarts uit Gavere (slechts 15 km van Gent), die nog een aantal jaren wenst te werken op een iets lager tempo, zoekt collega om te associëren of samen te werken. Alle voorstellen zijn welkom en kunnen bekeken worden. Momenteel solo-arts met HAIO maar praktijk wordt te groot. Klik hier voor de vacature. Indien interesse, neem contact op met Dirk Lauwerier (09/3844870 - dirk@lauwerier.be). 

 • 24-10-2016: Zoekt u een deeltijdse, administratieve hulp in uw dokterspraktijk in het Gentse? Agenda beheren, telefoons aannemen, klassement en zo veel meer. Dan kan Katleen Wulteputte u bijstaan! Ruime ervaring. Mail voor haar cv naar kathleen.wulteputte@telenet.be.

 • 09-09-2016: Huisartsenpraktijk Oude Bareel te Oostakker zoekt een gemotiveerde huisarts om de praktijk te versterken wegens groei van de praktijk. Alle info vindt u in deze vacature. Bij interesse: graag uw CV en begeleidende motivatiebrief doormailen naar Huisartsoudebareel@gmail.com.

 • 06-09-2016: 3e collega gezocht! Twee vrouwelijke artsen zoeken een 3e arts ter vervanging van een vertrekkende collega. Bloeiende praktijk in de regio Melle/Merelbeke/Gentbrugge-Ledeberg, fijne verdeling werk-privé, halftijds secretariaat en wachtdiensten geregeld via de huisartsenwachtposten van Gent. Stuur een mail naar huisartsenpraktijk@outlook.be bij interesse!

 • 09-06-16: Artsen gezocht voor het uitvoeren van drugstests op vraag van gedetineerden. Bent u bereid dit te doen, gelieve dan uw naam en contactgegevens op te geven aan dr. Stijn Tiberghien op tiberghien.stijn@gmail.com.

 • 7-01-16: Mevr. De Veirman werkt reeds verschillende jaren als secretaresse. Ze zou graag in een dokterspraktijk in regio Gent administratief werk verrichten. U kan haar CV opvragen via De Veirman.