Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt 

 

 • 29-11-2018: Huisartsenpraktijk De R.in.G uit Brugge is op zoek naar een vervangende huisarts voor de periode april 2019 - oktober 2019, maar deze periode is bespreekbaar.
  Wij zijn een dynamische praktijk met een fulltime secretariaat, 4 bevlogen huisartsen en 1 talentvolle en betrouwbare HAIO. We hebben 2 vestigingen op een 4-tal km van elkaar; alle huisartsen werken op beide vestigingen.
  We zien een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie: van baby’s, gezinnen met jonge kinderen, adolescenten, jongvolwassenen tot mensen op het moment van hun leven waar ze aan de top staan van hun carrière, maar ook jong gepensioneerden, geriatrische patiënten en zeker nog een aantal karaktervolle hoogbejaarden. Daarnaast werken we ook samen met een aantal instellingen voor personen met een beperking.
  Onze aanpak is een gezonde mix van evidence-based medicine en jarenlange ervaring (we doen ook nog graag wat kleine heelkunde, infiltraties, gynaecologisch onderzoek, psychiatrie, opvolging diabetespatiënten, ...).
  Wekelijks is er minstens 2X overleg. Er zjjn verschillende paramedici in onze beide gebouwen (podoloog, psycholoog, logopediste, diëtiste, osteopaat, ...). Met de verschillende paramedici is er ook regelmatig overleg (ongeveer 1x/maand).
  We werken grotendeels op afspraak. Er is een vaste vrije middag en vrije avond voorzien per arts. Werkschema is bespreekbaar. 
  We werken met Careconnect, een zeer gebruiksvriendelijk programma.
  Een eventuele mogelijkheid tot langere samenwerking kan aan bod komen.
  Hebben we U kunnen warm maken om bij ons een vervanging te komen doen, kom gerust eens langs of neem contact op via dominique.saint.guilain@telenet.be!
  Locatie: Huisartsenprakijk De R.in.G, Dudzeelsesteenweg 195, 8000 Brugge
   
 • 29-11-2018: Gezocht: vervanging tijdens zwangerschap te Gavere
  Voor onze praktijk Gavrimed te Gavere (gelegen tussen Gent en Oudenaarde) zijn wij op zoek naar vervanging o.w.v. zwangerschap en dit vanaf de paasvakantie (8 april) tot halfweg juli 2019. Wij zijn een duopraktijk met 2 vrouwelijke artsen in het landelijke Gavere.
  Graag vonden wij iemand voor een voltijdse vervanging, maar indien moeilijk kan ook gekeken worden voor deeltijdse vervanging. Geen weekendwerk. Wij hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie waarvan de meerderheid op consultatie komt naar de praktijk en het aandeel huisbezoeken beperkt is. 
  Elke arts heeft bij ons zijn eigen kabinet, er is voorlopig nog geen (tele)secretariaat. Wij werken volledig op afspraak en hebben daarvoor een online agenda. Medisch programma CareConnect.
  Vanaf 19u is er wachtdienst, er wordt van de vervangarts niet gevraagd om mee deel te nemen aan de wachten.
  Geïnteresseerd? Contacteer ons op 09/312.33.44 of via mail contact@huisartsengavrimed.be U zou er ons een heel groot plezier mee doen!
   
 • 26-11-2018: Boeiende en bloeiende groepspraktijk in hartje Brussel zoekt enthousiaste collega om collega die eind 2019/begin 2020 met pensioen gaat te vervangen.
  Kenmerken:
  • Raadpleging op afspraak
  • Telefonische ondersteuning door telesecretariaat
  • Praktijk ligt in impulseogebied
  • EMD aanwezig
  • Huisartsenwachtpost
  • Bereikbaar met openbaar vervoer
  • Inloopperiode te bespreken
  • Vervangingen al mogelijk  vanaf 1/2019

Voor inlichtingen/afspraken mailen naar lievevb2@gmail.com

 • 12-11-2018: Huisartsenpraktijk Bijloke te Gent zoekt versterking
  Wegens sterke groei zoeken wij vanaf maart 2019 een erkende, enthousiaste huisarts. De moderne groepspraktijk bestaat uit een multidisciplinair team: 2 huisartsen en 1 haio, een fulltime secretaresse  en paramedici: diëtiste, 4 psychologen, seksuoloog  en tabakoloog. EMD/WINDOC/SPIROMETRIE/ EKG/CRP. U beschikt over een modern uitgeruste praktijkruimte. Goede organisatie van week- en weekendwacht met wachtpost. Neem gerust een kijkje op onze website: www.huisartsenpraktijkbijloke.be
  Bij interesse: oliviergernay@telenet.be
   
 • 19-10-2018: Groep Idewe is voor de regionale zetel te Gent op zoek naar een zelfstandig huisarts of beginnend specialist interne geneeskunde voor het uitvoeren van check-up onderzoeken
  Profiel: je bent minimum 1 halve dag per maand beschikbaar en bent woonachtig in de ruime regio rond Gent. 
  Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Dr. Nathalie Lammertyn, regionaal medisch directeur Gent (Nathalie.lammertyn@idewe.be of 09/264.12.30). Uw kandidatuur wordt evident discreet behandeld.
 • 09-10-2018: Duopraktijk te Gentbrugge zoekt huisarts voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof van april 2019 tot juli 2019. Begin- en einddatum zijn bespreekbaar, alsook de werkuren. Mogelijkheid tot associatie nadien. Verhuis naar gloednieuw praktijkgebouw in maart 2019. EMD met Health One. Gevarieerde patiëntenpopulatie in een stedelijk gebied. Zowel vrije consultatie als op afspraak. Goed georganiseerd wachtsysteem (wachtpost in Gent). Indien interesse kan u contact opnemen met: Sarah De Langhe op sarahdelanghe@hotmail.com of 0473 63 53 84.
 • 02-10-2018: Jonge huisarts zoekt collega om praktijk mee uit te bouwen of over te nemen in regio Maldegem/Aalter/Eeklo/Gent
  Vind jij het een uitdaging en een meerwaarde om zelf een praktijk met iemand te starten of over te nemen? Vind je waarden als EBM, efficiëntie, teamgevoel, patiëntencontact en een goede work-life balans belangrijk? Dan zijn we misschien wel op zoek naar elkaar. Zin om samen te brainstormen? Mail naar dr.caroline.stevens@gmail.com

 • 11-09-2018: Voor de verdere uitbouw van de dienst geriatrie is AZ Jan Palfijn op zoek naar een tijdelijke halftijdse zaalarts (m/v). Je komt terecht in een kader waar een multidisciplinaire samenwerking van belang is, binnen de dienst zowel met andere diensten. De afdeling heeft een focus op oudere orthopedische patiënten welke conservatief of postoperatief verder gevolgd worden. Dit geeft een interessante mix van 2 disciplines en er wordt dan ook nauw samengewerkt met de orthopedisten. Klik hier voor meer informatie of om te solliciteren.

 • 30-08-2018: Huisartse, 39 jaar, regio station Gent Sint-Pieters, is op zoek naar een enthousiaste collega om 3 jaar oude praktijk samen verder uit te bouwen. Gevarieerde patiëntenpopulatie, EMD: CareConnect, EBM, goede wachtdienstregeling, eigen praktijkruimte, goede work-life balans. Geïnteresseerd?! Mail dan snel naar: audreydecorte@hotmail.com

 • 17-08-2018: Soloarts te Gentbrugge is op zoek naar dringende vervanging voor haar praktijk, met mogelijkheid tot associatie achteraf, wegens uitval door een ernstig ongeval. Contact via het nummer 09 330 69 51 of http://huisartsgentbrugge.be/.

 • 16-08-2018: Op zoek naar een medisch secretaresse om de praktijk te versterken? Dan stelt Marie Meganck zich kandidaat. Momenteel volgt ze de avondopleiding medisch secretaresse via Syntra en heeft ze reeds een maand stage gelopen in het UZ Gent. De uiteindelijke doelstelling van elke dag is de patiënten tevreden stellen en het werk van collega's vlot te laten verlopen. Bekijk hier haar CV.

 • 27-07-2018: Twee enthousiaste huisartsen zoeken samen een vervanging in het Gentse om te delen vanaf midden september/begin oktober 2018. Naar werkrooster toe kunnen wij ons flexibel opstellen en alles is bespreekbaar. Contactgegevens: Shari Vandenbosch en Koen Coleman (09/344 22 42).

 • 13-07-2018: Wijkgezondheidscentrum Kapellenberg zoekt een huisarts van september 2018 tot en met april 2019. Een gemotiveerd schrijven en jouw cv worden naar tom.lazou@wgckapellenberg.be verstuurd. Voor meer informatie kan u contact opnemen met Tom Lazou (09/285 70 00) www.wgckapellenberg.be

 • 28-06-2018: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt een huisarts voor een vervanging (september tot en met december 2018). Zie www.wgcdekaai.be voor meer info.

 • 19-06-2018: Vervanging gezocht in bloeiende huisartsenpraktijk in Sint-Amandsberg wegens zwangerschapsverlof van midden december 2018 tot midden maart 2019. Periode bespreekbaar. Mogelijkheid tot eventuele associatie op termijn. Momenteel zijn we met 3 artsen. Ruimte voor uitbreiding naar 4 artsen op korte termijn. Alle consultaties op afspraak via online agenda. Beperkt aantal huisbezoeken. Uren zijn bespreekbaar. 1 voormiddag en 1 namiddag vrij. Verdeling van de avondconsultaties. Voor meer info: Delphine Guenter via delphine@dokterguenter.be of 0472/40.75.15 of Eva Peperstraete via peperstraete.eva@gmail.com of 0497/76.71.75.

 • 14-06-2018: Groepspraktijk in Oostrozebeke met 3 collega's zoekt vervanging wegens zwangerschapsverlof van 25 juni tem 30 september 2018. De start en einddatum zijn bespreekbaar. Nieuwe praktijkruimte, volledig elektronisch met Careconnect, alle consultaties op afspraak en online agenda Doctena. De werkuren zijn bespreekbaar: zowel voltijds als deeltijds is mogelijk. Interesse? U kunt telefonisch contact opnemen op het nummer 0486 55 53 08.

 • 07-06-2018: Op zoek naar tijdelijke administratieve hulp in uw praktijk op freelance basis voor enkele uren in de week? Ik heb ervaring in de medische sector o.a. onthaal, klasseren, mails en telefoons beantwoorden. Is er collega weggevallen door ziekte, dan spring ik graag bij. Voor meer info contacteer brendadeblander@gmail.com of bel naar 0496 90 02 42. Regio Gent, andere regio's zijn bespreekbaar. 

 • 29-05-2018: WGC Nieuw Gent zoekt een vaste huisarts voor een minimuminzet van 80% VTE. WGC Nieuw Gent beschikt over een enthousiast, interdisciplinair, en prettig team met een boeiende diversiteit aan patiënten uit de wijk Nieuw Gent-Steenakker. Wanneer: vanaf oktober 2018 (bespreekbaar) Waar: Rerum Novarumplein te Gent, vlakbij bij UZ Gent. Contact: Meer info via www.wgcnieuwgent.be of bij An Van De Walle, coördinator, an.vandewalle@wgcnieuwgent.be of 09/221.21/81.

 • 22-05-2018: Solopraktijk in de regio Gent zoekt 1 of 2 huisartsen om samen te werken en de praktijk binnen relatief korte termijn verder te zetten (binnen 1 tot 2 jaar). Interesse? Bel 0476 36 94 07.

 • 17-05-2018: Dynamische huisartsenpraktijk te Wetteren www.vive.be (15km van Gent en Aalst) zoekt 4e collega. Voltijds secretariaat in nieuw praktijkgebouw, 1 verpleegkundige, online afsprakensysteem en HA-wachtpost in oprichting. Interesse? Bel 09 277 26 00 of mail secretariaat@vive.be

 • 20-03-2018: Bond Moyson Oost-Vlaanderen zoekt een Geneesheer (m/v) als zelfstandig medewerker voor anderhalve à twee dagen per maand met onmiddellijke indiensttreding, om de verdere groei van Multidisciplinaire Teams Personen met een Handicap binnen de Dienst Maatschappelijk Werk (DMW) uit te bouwen. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het indiceren van aanvraagdossiers van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) en/of de Integrale Jeugdhulp (IJH). Voor meer informatie, kan je terecht bij Dany Dewitte - 09/3335788 - dany.dewitte@bondmoyson.be.

 • 22-02-2018: Huisartsenpraktijk te Oostende zoekt collega! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons team te versterken. Onze troeven zijn: voltijds secretariaat, ruime en moderne praktijk, EMD: Care Connect, online afsprakensysteem, goed georganiseerde wachtdienst met wachtpost en aandacht voor work-life balance. Interesse? Heb je nog vragen of wil je kennis maken? praktijkaanzee@gmail.com

 • 15-02-2018: WGC Brugse Poort is op zoek naar een geëngageerde collega-huisarts om het 43-koppig, multidisciplinair WGC-team te versterken. Wij kijken uit naar een collega die ons min. 32u/week komt vervoegen, idealiter vanaf november 2018. Wij bieden graag een contract van onbepaalde duur aan wie zin heeft om binnen een inspirerende werksfeer, vanuit een hedendaagse praktijkomgeving in een bruisende buurt te werken. Voor meer informatie en kandidaatstelling: ingrid.ligtvoet@wgcbrugsepoort.be, tel 09 226 10 49.

 • 9-02-2018: Praktijk over te nemen regio Noord West Brabant. Instapbegeleiding mogelijk. Goed georganiseerde weekwacht, huisartsenwachtpost in de gemeente zelf. Ideaal om te starten en dan uit te breiden, zodat de werk privé balans gunstig blijft. Indien interesse graag reactie voor eind februari 2018 via: praktijk@doktervantilborg.be. EMD (health one)/online agenda/niet te druk, gezien patiëntenstop, wel mogelijkheid om patiëntenbestand uit te breiden.

 • 18-01-2018: Administratief medewerker voor HA-praktijk te Gentbrugge gezocht. In de voormiddag, patiëntenreceptie, online-agenda, stockbeheer. Hondvriendelijk! Interesse? Mail naar: huisartseningentbrugge@skynet.be

 • 30-11-2017: Drukke Huisartsenpraktijk De Bijloke te Gent centrum zoekt huisarts voor verder de praktijk uit te bouwen. EMD/ WINDOC/EKG/SPIRO/SECRETARIAAT/PARAMEDICI... Deeltijds werken is mogelijk. Er is een goede organisatie van week en weekend wachtdienst met huisartsenwachtpost. E-mail: oliviergernay@telenet.be

 • 27-10-2017: Groepspraktijk met huidige capaciteit van drie artsen zoekt een nieuwe derde collega voor samenwerking of associatie. De praktijk bestaat uit twee ruime consultatieruimtes met  voltijdse secretaresse. Er is een uitgebreid en zeer divers/Gents patiëntenbestand. We werken enkel op afspraak en met EMD Careconnect. De praktijk ligt in erkend Impulseo-gebied met een goede wachtdienst. Samenwerking en uurrooster is bespreekbaar, alsook startdatum. Bij interesse of indien u meer info wenst, gelieve u te richten tot chantaldepaepe@hotmail.com.

 • 09-10-2017: Controleartsen bij crematie gezocht: overheidsopdracht van Stad Gent. Er wordt een open aanbesteding uitgeschreven voor de aanstelling van controleartsen voor het nagaan van de doodsoorzaak van personen overleden op het grondgebied van de Stad Gent en voor wie een aanvraag tot crematie is ingediend. Het bestek kan aangevraagd worden via mail: herman.palsterman@stad.gent. Uiterste inschrijvingsdatum: 14 november 2017 om 10u.

 • 28-09-2017: Verpleegkundige Karlijn Kruijssen, 24 jaar, zoekt vanaf februari 2018 werk als praktijkondersteuner/diabeteseducator in regio Gent. Ze is afgestudeerd in Nederland als verpleegkundige met als specialisatie praktijkondersteuner somatiek. Als praktijkondersteuner helpt zij patiënten met een chronische ziekte zoals diabetes mellitus type 2, COPD/Astma en hart-vaatziekte. Dit sluit aan bij het profiel van diabeteseducator. U kan haar contacteren via mail: karlijnkruijssen@hotmail.com.

 • 11-09-2017: een solopraktijk in regio Gent/Sint-Amandsberg zoekt een collega voor een samenwerking in de reeds bestaande praktijk. Hiervoor reeds een HAIO gehad, nu op zoek naar een interim/vaste collega. Wij werken met EMD Care Connect, online afsprakensysteem, week en weekendwacht, 2 kabinetten, raadplegingen op afspraak. Alle vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Indien geïnteresseerd: 09/228.25.28 of peter.sorgeloose@telenet.be.

 • 23-11-2016: Charlotte D'hondt stelt zich kandidaat als administratieve/verpleegkundige ondersteuning bij een huisarts of in een huisartsenpraktijk. Ze is afgestudeerd als verpleegkundige, sociaal, leergierig en zelfstandig. Hier kunt u haar cv terugvinden.

 • 24-10-2016: Zoekt u een deeltijdse, administratieve hulp in uw dokterspraktijk in het Gentse? Agenda beheren, telefoons aannemen, klassement en zo veel meer. Dan kan Katleen Wulteputte u bijstaan! Ruime ervaring. Mail voor haar cv naar kathleen.wulteputte@telenet.be.

 • 09-06-16: Artsen gezocht voor het uitvoeren van drugstests op vraag van gedetineerden. Bent u bereid dit te doen, gelieve dan uw naam en contactgegevens op te geven aan dr. Stijn Tiberghien op tiberghien.stijn@gmail.com.

 • 7-01-16: Mevr. De Veirman werkt reeds verschillende jaren als secretaresse. Ze zou graag in een dokterspraktijk in regio Gent administratief werk verrichten. U kan haar CV opvragen via De Veirman.