Vraag en aanbod

Hier kan u terecht wanneer u een collega, medewerker of praktijk zoekt

 • 12-09-2017: Controleartsen bij crematie gezocht: overheidsopdracht van Stad Gent. Er wordt een open aanbesteding uitgeschreven voor de aanstelling van controleartsen voor het nagaan van de doodsoorzaak van personen overleden op het grondgebied van de Stad Gent en voor wie een aanvraag tot crematie is ingediend. Het bestek kan aangevraagd worden via mail: herman.palsterman@stad.gent. Uiterste inschrijvingsdatum: 23 november 2017 om 10u.

 • 11-09-2017: een solopraktijk in regio Gent/Sint-Amandsberg zoekt een collega voor een samenwerking in de reeds bestaande praktijk. Hiervoor reeds een HAIO gehad, nu op zoek naar een interim/vaste collega. Wij werken met EMD Care Connect, online afsprakensysteem, week en weekendwacht, 2 kabinetten, raadplegingen op afspraak. Alle vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Indien geïnteresseerd: 09/228.25.28 of peter.sorgeloose@telenet.be.

 • 24-08-2017: Twee collega-huisartsen uit Zwijnaarde zijn op zoek naar vervangingen in het Gentse van midden oktober tot aan de kerstvakantie. Heeft u in uw praktijk extra hulp nodig tijdens deze periode? Mail naar shari.vandenbosch@gmail.com.

 • 18-08-2017: Wijkgezondheidscentrum Rabot zoekt een huisarts die vanaf november 2017 (of iets later) ons team komt versterken. Je werkt samen met collega huisartsen in een aangename, multidisciplinaire setting. Je werkt voor een zeer gevarieerd en multicultureel publiek. Je wordt ondersteund bij uw agendabeheer en een deel van de administratie. Arbeidsvolume is bespreekbaar. We slagen er in om al fietsend het werk te organiseren, een auto is niet nodig. Interesse? Neem contact op via leen.gyssels@wgcrabot.be of 09/2771077.

 • 10-07-2017: Praktijk in Merelbeke Flora zoekt nieuwe collega wegens toenemend aantal patiënten. Het is een jonge duopraktijk, waar ook enkele paramedici (psycholoog, seksuoloog, diëtist) consultatie houden. De patiëntenpopulatie is divers, zowel in socioculturele achtergrond als in leeftijd. Praktijk met telesecretariaat, softwarepakket CareConnect, consultaties enkel op afspraak, beperkt aantal huisbezoeken. Geïnteresseerd? Mail naar dokter.lise.cornelis@gmail.com.

 • 08-06-2017: Zin om ervaring op te doen in een WGC? WGC Botermarkt zoekt een huisarts voor een vervanging van oktober 2017 tot maart 2018. Bij voorkeur voltijds. Je werkt in een sterk en ondersteunend artsenteam en een enthousiast interdisciplinair team van verpleging, maatschappelijk werk, enz. WGC Botermarkt is een groot centrum wat mogelijkheid biedt om veel ervaring op te doen in samenwerking. Onthaal- en administratief medewerkers ondersteunen bij het administratieve werk en de agendaplanning. Interesse? Kom gerust eens langs voor een eerste kennismaking. Sollicitatie en info: leenderoo@wgcbotermarkt.be

 • 04-05-2017: Voor een uitdagend onderzoeksproject naar de verschillen in kanker naar migrantenherkomst, zoeken Interface Demography (VUB) en de Stichting Kankerregister een wetenschappelijk medewerker. Het is een voltijdse aanstelling voor 4 jaar met de mogelijkheid tot het behalen van een doctoraat. Ken je iemand voor deze functie? Klik hier voor de functiebeschrijving.

 • 13-03-2017: Vervanging huisarts te 3020 Herent, www.gcalpe.be, deeltijds, periode 2 - 6 maanden, ASAP. Mogelijk tweede periode in 2018. Meer info via secretariaatgcalpe@skynet.be of 016 220053.

 • 23-02-2017: Huisarts en HAIO zoeken collega. Regio 9050, secretariaat, CareConnect, diëtiste in huis, 3 kabinetten, online-agenda. Interesse? Contacteer huisartseningentbrugge@skynet.be

 • 16-01-2017: Huisartsenpraktijk Lo te Lovendegem zoekt collega. Dr. Van de Velde Kirsten (37j) en dr. Decaluwe Klaartje (29j) zoeken een 3e collega om hun jonge, multidisciplinaire groepspraktijk verder uit te bouwen. Er is namelijk een gestage toename van patiënten wegens het net ingegane pensioen van een collega en het nakende pensioen van een andere collega uit de regio. Troeven: consultaties enkel op afspraak, 30u secretaresse, CareConnect als EMD, een nieuw gebouwde praktijk met 3 consultatieruimtes. Er is een goed georganiseerde wachtdienst en wij vinden het in evenwicht houden van de werk/privé balans belangrijk. Interesse? Stuur uw cv naar secretariaatdrvdv@gmail.com.

 • 10-01-2017: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt een huisarts. Onze werking is gelegen in de Bloemekenswijk. We verhuizen in 2018 naar een nieuwbouw. Om ons artsenteam te versterken zoeken we een gemotiveerde huisarts die in een multidisciplinair team wil werken. Zie www.wgcdekaai.be voor alle info.

 • 23-12-2016: Bloeiende huisartsenpraktijk van 6 artsen (4 artsen + 2 HAIO's) in Gent zoekt enthousiaste collega wegens pensioen van oudste collega. Diverse patiëntenpopulatie, aangename werksfeer, elektronisch medisch dossier (Medidoc), voltijds secretariaat, online afsprakensysteem en aantal werkuren bespreekbaar. Bij interesse, graag contact opnemen met huisartsenzuid@gmail.com - 09/223.16.71.

 • 23-11-2016: Charlotte D'hondt stelt zich kandidaat als administratieve/verpleegkundige ondersteuning bij een huisarts of in een huisartsenpraktijk. Ze is afgestudeerd als verpleegkundige, sociaal, leergierig en zelfstandig. Hier kunt u haar cv terugvinden.

 • 21-11-2016: Het Centrum Geestelijke Gezondheid Eclips te Gent wil graag een (jonge) huisarts (m/v) betrekken in het bestuurlijk beleid van de organisatie. Maandelijks is er een avondvergadering en jaarlijks een statutaire algemene vergadering. Klik hier voor de vacature.

 • 9-11-2016: Het WZC Weverbos te Gentbrugge heeft een openstaande vacature voor een Coördinerend en Raadgevend Arts (CRA). Voor meer inhoudelijke info en/of kandidaatstelling, mail naar ytijssens@weverbos.be.

 • 1-11-2016: Huisarts uit Gavere (slechts 15 km van Gent), die nog een aantal jaren wenst te werken op een iets lager tempo, zoekt collega om te associëren of samen te werken. Alle voorstellen zijn welkom en kunnen bekeken worden. Momenteel solo-arts met HAIO maar praktijk wordt te groot. Klik hier voor de vacature. Indien interesse, neem contact op met Dirk Lauwerier (09/3844870 - dirk@lauwerier.be). 

 • 24-10-2016: Zoekt u een deeltijdse, administratieve hulp in uw dokterspraktijk in het Gentse? Agenda beheren, telefoons aannemen, klassement en zo veel meer. Dan kan Katleen Wulteputte u bijstaan! Ruime ervaring. Mail voor haar cv naar kathleen.wulteputte@telenet.be.

 • 09-09-2016: Huisartsenpraktijk Oude Bareel te Oostakker zoekt een gemotiveerde huisarts om de praktijk te versterken wegens groei van de praktijk. Alle info vindt u in deze vacature. Bij interesse: graag uw CV en begeleidende motivatiebrief doormailen naar Huisartsoudebareel@gmail.com.

 • 06-09-2016: 3e collega gezocht! Twee vrouwelijke artsen zoeken een 3e arts ter vervanging van een vertrekkende collega. Bloeiende praktijk in de regio Melle/Merelbeke/Gentbrugge-Ledeberg, fijne verdeling werk-privé, halftijds secretariaat en wachtdiensten geregeld via de huisartsenwachtposten van Gent. Stuur een mail naar huisartsenpraktijk@outlook.be bij interesse!

 • 09-06-16: Artsen gezocht voor het uitvoeren van drugstests op vraag van gedetineerden. Bent u bereid dit te doen, gelieve dan uw naam en contactgegevens op te geven aan dr. Stijn Tiberghien op tiberghien.stijn@gmail.com.

 • 7-01-16: Mevr. De Veirman werkt reeds verschillende jaren als secretaresse. Ze zou graag in een dokterspraktijk in regio Gent administratief werk verrichten. U kan haar CV opvragen via De Veirman.