Nieuws

Op donderdag 7 december organiseert de HVG een ronde tafel met als thema 'Toegankelijke zorg: hoe organiseren we dit bij kwetsbare groepen? Anderstalig en kansarmoede'.

Op woensdag 29 maart om 20u organiseert de HVG een interactieve kennismakingsavond voor alle jonge huisartsen en haio's (t.e.m. 35 jaar). Het wordt een boeiende avond vol interessante ontmoetingen, verrassingen en lekkers.

Welkom op de website van de Huisartsenvereniging Gent. De website is een belangrijk communicatie-instrument die de dienstverlening naar onze leden ondersteunt. Ze draagt ook bij aan de transparanti

Op woensdagavond 13 april organiseren we het allereerste muziekfestival door en voor Gentse huisartsen: HVG's Got Talent. Vanaf 19u zijn u en uw partner heel de avond welkom in de Centrale om uw collega's muzikaal aan het werk te zien!

Tijdens de jubileumeditie van de Week van de Valpreventie zal in 2016, net zoals in 2015, alle aandacht gevestigd worden op slaapmedicatie: ‘Van slaappillen kan je vallen. Praat erover met je arts’. De 5de editie van de Week van de Valpreventie vindt plaats van 18 tot en met 24 april 2016. Aan alle organisaties en hulpverleners wordt gevraagd om valpreventie in de kijker te zetten!

Mag een specialist raadplegingen houden in een huisartsenkabinet? Over deze vraag boog de Nationale Raad van de Orde van Artsen zich.

Zal de webtoepassing Paris klaar zijn tegen eind dit jaar? Ja zeker, zegt het Riziv, dat aan de datum van 1 december vasthoudt.

Wil je graag meer tijd investeren in burn-out coaching maar vind je ook dat er meer ondersteuning nodig is van de huisarts om langere consulten financieel te erkennen?

Op zaterdag 16 december vindt de volgende Midwinternachtrun plaats. Zin om mee te lopen met de Gentse huisartsen? Schrijf u en uw collega's nu in!

In de digitale kaart wordt kort samengevat waarvoor en hoe huisartsen hun oudere patiënten kunnen doorverwijzen naar het geriatrisch dagziekenhuis van AZ Maria Middelares.

Pagina's

Subscribe to Nieuws