Nieuws

Op woensdag 29 maart om 20u organiseert de HVG een interactieve kennismakingsavond voor alle jonge huisartsen en haio's (t.e.m. 35 jaar). Het wordt een boeiende avond vol interessante ontmoetingen, verrassingen en lekkers.

Welkom op de website van de Huisartsenvereniging Gent. De website is een belangrijk communicatie-instrument die de dienstverlening naar onze leden ondersteunt. Ze draagt ook bij aan de transparanti

Op woensdagavond 13 april organiseren we het allereerste muziekfestival door en voor Gentse huisartsen: HVG's Got Talent. Vanaf 19u zijn u en uw partner heel de avond welkom in de Centrale om uw collega's muzikaal aan het werk te zien!

Tijdens de jubileumeditie van de Week van de Valpreventie zal in 2016, net zoals in 2015, alle aandacht gevestigd worden op slaapmedicatie: ‘Van slaappillen kan je vallen. Praat erover met je arts’. De 5de editie van de Week van de Valpreventie vindt plaats van 18 tot en met 24 april 2016. Aan alle organisaties en hulpverleners wordt gevraagd om valpreventie in de kijker te zetten!

Hoe gaat u om met gezondheidseducatie betreffende seksualiteit in de zorg bij patiënten met hartfalen? Neem deel aan een korte vragenlijst die peilt naar de kennis, attitude en barrières die ervaren worden door zorgverleners omtrent dit topic.

Voor een doctoraatsonderzoek, gefinancierd door Kom op tegen Kanker, is men op zoek naar een huisarts die ervaring heeft in het begeleiden van teelbalkankerpatiënt(en) om deel te nemen aan het rondetafelgesprek ‘de subjectieve ervaring van teelbalkankerpatiënten’ dat doorgaat op 11 oktober 2017 om 14u in het UZ Gent.

De Stad Gent zoekt controleartsen voor het nagaan van de doodsoorzaak van personen overleden op het grondgebied van de Stad Gent en voor wie een aanvraag tot crematie is ingediend.

Hier kunt u de nieuwsbrief van het Therapiehuis Sint-Denijs-Westrem lezen met info over nieuw therapieaanbod rond verslavingszorg, nieuwe therapeuten, psycho-educatiesessies voor patiënten en nog veel meer.

Donderdag 21 september is Werelddag Dementie. Er staat die dag heel wat op het programma in Gent! Alle personen met dementie, hun mantelzorgers, maar ook wie – van ver of dichtbij - werkt met personen met dementie is van harte welkom!

Eénlijn.be stuurde een enquête rond over het gebruik en de tevredenheid van eGezondheidsdiensten. Met deze resultaten gaat éénlijn.be nu aan de slag en wil men het opleidingsaanbod meer op uw maat afstemmen.

Pagina's

Subscribe to Nieuws