LOK

Prof. dr. Wouter Huvenne is als staflid werkzaam op de dienst Hoofd-halsheelkunde van het UZ Gent en illustreert op ongeveer een uurtje tijd het traject dat een hoofd-halsoncologiepatiënt doorloopt. Dit, van diagnose over behandeling tot nazorg en opvolging, in al zijn facetten, met uiteraard sterke nadruk op het multidisciplinaire wat bij deze complexe pathologie cruciaal is.

Praten over seksuele gezondheid met je patiënt is niet makkelijk. Sensoa werkte samen met Domus Medica en onder andere de Vlaamse vereniging van Seksuologen een gratis LOK-pakket uit dat je tools geeft om dit te vergemakkelijken. Vraag het aan!

De Vakgroepen Huisartsgeneeskunde bieden u graag een uitzonderlijk programma aan voor uw LOK/navorming in het kader van de interuniversitaire bewustmakingscampagne: “U bent toch ook Stagiair(e) geweest?”. Kies uw vorming uit meer dan 80 interessante onderwerpen.

Dankzij het project ‘Bewegen op Verwijzing’ (BOV) kunnen huisartsen binnenkort patiënten met een verhoogd gezondheidsrisico doorverwijzen naar een ‘BOV-coach’. Boek nu de LOK!

Chronische zorg is bijzonder complex en van de huisarts wordt tegenwoordig steeds meer verwacht. Gelukkig staat u er als huisarts niet alleen voor. U kunt taken uitbesteden aan andere zorgverleners, zoals de diëtist, diabeteseducator, kinesitherapeut, of tabakoloog. In de praktijk is de samenwerking met deze zorgverleners niet vanzelfsprekend. Daarom ontwikkelde het LMN Samen in Zorg een LOK/navorming hierover.

Subscribe to LOK