enquête

Fatma Yalvaç, een laatstejaarsstudente voedings- en dieetkunde UCLL, onderzoekt met deze vragenlijst die maximum een kwartiertje van uw tijd vraagt het effect van een gezonde levensstijl op het risico van cardiovasculaire ziekte bij erfelijke dyslipidemie

In het kader van haar masterpaper voor de huisartsenopleiding doet Sarah Lee Selleslagh onderzoek naar de samenwerking tussen huisartsen en psychotherapeuten. Als huisarts in oplei

Deel uw ervaringen, tips en feedback i.v.m. de communicatie met kwetsbare groepen en help zo mee aan de ontwikkeling van een waardevolle communicatietool! Dit onderzoek maakt deel uit van het project ‘Help, op bezoek bij de dokter!’. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag en de verwerking van de resultaten verloopt volledig anoniem. 

Caitlyn Van Mol, studente geneeskunde aan KU Leuven, wil samen met haar promotor, professor en huisarts Birgitte Schoenmakers via deze vragenlijst polsen naar het screeningsgedrag bij huisartsen omtrent alcoholmisbruik bij jongeren (tot de leeftijd van 25 jaar). Het beantwoorden van de vragen zal slechts een vijftal minuten van uw tijd in beslag nemen.

Niet enkel heeft de coronacrisis een impact op ons dagdagelijks leven, ook het afscheid nemen van een dierbare wordt (ernstig) bemoeilijkt. UZ Gent buigt zich over rouwen in tijden van COVID-19 en is dringend op zoek naar deelnemers voor hun onderzoek!

Hoe worden, al dan niet zwangere, vrouwen geïnformeerd over de risico's van de geneesmiddelen die ze gebruiken?

Drie HAIO's nodigen u graag uit om deel te nemen aan hun thesis-studie omtrent 'co-locatie van de huisartsenwachtpost en dienst spoedgevallen’. Een boeiend onderzoek gezien ook wij in Gent in de nabije toekomst twee wachtposten op een ziekenhuissite zullen hebben!

Annelies Appeltans nodigt u graag uit om deel te nemen aan haar studie omtrent preventiemaatregelen tegen inbraak en geweld in huisartsenpraktijken. Deze korte enquête neemt max. 5 minuten in beslag en vindt u hier.

Evelien Bartels, HAIO in Weerde, zoekt in het kader van haar masterproef sportgeneeskunde nog huisartsen die haar korte enquête m.b.t. het promoten van spierversterkende oefeningen door de huisarts, willen invullen.

Neem nu deel aan dit interessante onderzoek i.k.v. een masterthesis in de Biomedische Wetenschappen! Dit onderzoek, onder begeleiding van prof. Ferrante, heeft tot doel om de samenwerking tussen huisartsen, gastro-enterologen en IBD-verpleegkundigen in kaart te brengen om eventuele tekortkomingen op te sporen en de kwaliteit van de zorg voor IBD (Inflammatory Bowel Disease) patiënten te verhogen. 

Pagina's

Subscribe to enquête