Halfjaarlijkse bijeenkomst i-4-1-Health over antibioticaresistentie

Datum: 
do, 21/09/2017 (Hele dag)
vr, 22/09/2017 (Hele dag)
Omschrijving: 

U bent van harte uitgenodigd voor de eerste halfjaarlijkse bijeenkomst van het Europees Interreg project ‘i-4-1 health’ in Gent over de verspreiding van MDRO in de ziekenhuizen, de gemeenschap (incl. WZC) en de veehouderij. I-4-1-Health onderzoekt het voorkomen van ongevoeligheid (resistentie) van bacteriën voor antibiotica.

Naast een aantal plenaire sessies met sprekers zoals Prof. dr. Jan Kluytmans (Amphia Breda, Universiteit Utrecht), Prof. dr. Herman Goossens (UAntwerpen) en Prof. dr. Jeroen Dewulf (Diergeneeskunde, UGent), zijn er een reeks interactieve ‘hands-on’ workshops. Er is ook een interessante workshop over antibioticavoorschrijfgedrag waar collega De Sutter ook zal aan participeren.

U kan zich inschrijven voor het volledige programma of voor een of meerdere dagdelen via deze link: https://www.i41health.eu/projecten/alle-projecten/nieuws/halfjaarlijkse-bijeenkomst-i-4-1-health-in-gent

De inschrijving is kosteloos en accreditatie is aangevraagd bij de relevante Nederlandse en Belgische instanties en beroepsorganisaties (NVMM, VHIG, V&VN, NVIB, RIZIV, VZA en AGSB.) Inschrijven kan tot 13 september 2017 waarna u een bevestiging van deelname ontvangt. Voor alle workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uiteraard proberen we aan uw wensen tegemoet te komen; bij overschrijding van het maximale aantal deelnemers worden aanmeldingen op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Meer informatie over:

  • Het i-4-1 health project: zie website https://www.i41health.eu/
  • Het programma van de halfjaarlijkse bijeenkomst en de workshops: zie PDFs in bijlage

Locatie: Vlaams Administratief Centrum, Gent

Toegankelijkheid: 
Public - accessible to all site users
Type activiteit: 
Bijscholing