Communiceren via eHealth? Éénlijn.be-dag in Zwijnaarde

Datum: 
za, 24/02/2018 (Hele dag)
Omschrijving: 

Eénlijn.be organiseert op zaterdag 24 februari opnieuw een provinciale éénlijn.be-dag.

Alle eerstelijnszorgverstrekkers kunnen er terecht om meer te leren rond het gebruik van eGezondheidsdiensten. Ook die beroepen die momenteel nog geen software hebben of software gebruiken met weinig/geen eGezondheidsdiensten.

Speciaal voor hen heeft éénlijn.be 2 sessies ontwikkeld waarin ze tools leren gebruiken met als doel de samenwerking en de gegevensdeling tussen eerstelijnsactoren te bevorderen. Denk daarbij aan de Patient HealthViewer (om bv. het medicatieschema van je patiënt te raadplegen), eHealthBox, gebruik Recip-e, registreren van de geïnformeerde toestemming,……

Voor de huisartsen is er volgend aanbod:

  • Algemene opleiding rond eGezondheidsdiensten
  • Praktisch opleiding waar we je het specifiek gebruik van een aantal diensten in de softwarepakketten tonen: CareConnect – HealthOne & Windoc

Accreditering is voorzien voor huisartsen, kinesitherapeuten & tandartsen (eventueel ook voor deelnemende apothekers). Voor de andere zorgverstrekkers kunnen we indien gewenst een attest van deelname bezorgen.

Om het volledig programma te bekijken van deze dag, klik hier. Inschrijven kan door eenvoudigweg te mailen naar info@eenlijn.be.

 

Toegankelijkheid: 
Public - accessible to all site users
Type activiteit: 
Studiedag