Summerschool voor huisartsen

Wil je graag dat éénlijn.be in de zomermaanden bij jou in de praktijk langskomt en uitlegt hoe de eGezondheidsdiensten werken? Tijdens de zomermaanden biedt éénlijn.be een speciaal gratis aanbod voor groepspraktijken en/of voor lokale groepen artsen die allemaal eenzelfde EMD-pakket gebruiken.

De lesgevers komen gratis ter plaatse en tonen jullie, aan de hand van onze mobiele klassen, hoe de verschillende eGezondheidsdiensten werken in dat softwarepakket. Een dergelijke sessie legt meteen een goede basis om de volledige praktijkpremie te behalen, want die is voortaan afhankelijk van het gebruik van deze diensten.

Je kan zelf een sessie aanvragen op een datum en uur naar keuze. Er is slechts één voorwaarde: er moeten minstens vijf artsen effectief aanwezig zijn. Een sessie kan in je eigen praktijk plaatsvinden maar ook in een zaaltje in de buurt.

Interesse? Neem nog voor 15 juli contact op om een datum vast te leggen. Bezorg ons via info@eenlijn.be volgende gegevens: softwarepakket - locatie - voorkeur data & tijdstip - aantal deelnemers - contactgegevens. We plannen de opleiding dan snel voor jou in.

Accreditering is voorzien voor huisartsen.