Rekrutering patiënten voor grootschalig onderzoek chronische pijn en insomnia

Voor een grootschalige studie van de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel zoekt men 120 deelnemers die een conservatieve behandeling zoeken voor hun chronische nek- en/of rugpijn en comorbide insomnia. Wilt u de flyer verspreiden in uw wachtzaal?

Binnen deze studie wordt onderzocht of het verbeteren van de slaap binnen deze populatie een extra effect kan hebben op de pijnklachten.

Uw medewerking beperkt zich tot het leggen van flyers in de wachtzaal van uw praktijk. Ter compensatie hiervoor wordt u een pakket aangeboden met informatieve folders voor patiënten met nek – en/of rugpijn en comorbide insomnia, die u kan gebruiken in uw praktijk, vanaf het moment dat ertwee deelnemers via u werden doorverwezen.

U vindt de flyer in bijlage. Indien u interesse hebt in het ontvangen van flyers van deze studie, kan u hiervoor een e-mail sturen naar anneleen.malfliet@vub.be, ook voor meer informatie kan u op dit e-mailadres terecht of kan u mij bereiken op het telefoonnummer 02 477 45 62.

Bijlage: