Onderzoek Associatiecontracten

Denkt u erover om te associëren? Werkt u reeds in een groepspraktijk? Dan zal dit onderzoek u ongetwijfeld interesseren! Naar aanleiding van de MaNaMa thesis 'Tevreden over uw associatiecontract?', zal getracht worden in kaart te brengen in welke mate Vlaamse huisartsen tevreden zijn met het type associatie(contract) waarin ze werken.

Uit de informatie zal een interessante synthese gemaakt worden, die artsen kan helpen bij het aangaan van een nieuwe associatie of het optimaliseren van een bestaande associatie.

Uw medewerking wordt gevraagd via een enquête met meerkeuzevragen, die een 5-tal minuten in beslag zal nemen. Vlot in te vullen, ook met tablet of smartphone. De gegevens worden anoniem verwerkt. Indien u geen associatiecontract heeft, zal deel 2 van de enquête niet van toepassing zijn en wordt u automatisch doorgeleid naar het einde. Om te starten, klik op volgende link: https://websurvey.kuleuven.be/index.php/11379/lang-nl

Om solide besluiten te kunnen vormen, is het belangrijk dat een groot aantal huisartsen (uit de verschillende provincies) de vragenlijst invult. U draagt hiermee bij tot een beter inzicht voor alle collegae.

Bedankt voor uw medewerking!