Neem deel aan deze focusgroepstudie rond de rol van thuisvrijwilligers in het signaleren van palliatieve zorgnoden

Voor de focusgroepstudie "Attente bezoekers in de thuiszorg" is men nog op zoek naar 4 huisartsen. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan dit interessante onderzoek? Concrete ervaring of contact met thuisvrijwilligers is geen must om deel te nemen. Er is ook een bedankje voorzien in de vorm van een boekenbon.

Voor ons onderzoeksproject “Attente Bezoekers in de thuiszorg”, gesteund door Kom Op Tegen Kanker en in samenwerking met Samana CM, zijn we op zoek naar professionals (huisartsen, verpleegkundigen, psychologen, maatschappelijk werkers, levensbeschouwelijke consulenten) die willen deelnemen aan een virtuele focusgroep.

In deze focus groep willen we ingaan op de rol die thuisvrijwilligers kunnen opnemen in de herkenning en communicatie van de zorgnoden bij thuiswonende patiënten. Concrete ervaring of contact met thuisvrijwilligers is geen must om te kunnen deelnemen, wel zoeken we professionals met ervaring in de begeleiding van patiënten met chronische, levensbedreigende aandoeningen in de thuissetting. De focus groep zal rond de 90 minuten duren; compensatie voor de bestede tijd aan het onderzoek is voorzien in de vorm van een boekenbon t.w.v. €20.

Lees meer hierover in de wervingsbrief en informatiebrief.