HVG-nieuws: HVG op de kaart en weekwacht in de wachtpost

Vorige zomer werd voor het eerst de 'Summer of Sumehr-campagne' gelanceerd, als onderdeel van het project digitale communicatie van Huisartsenvereniging Gent. Dit jaar wordt deze campagne met de steun van Domus Medica en het Vlaams Patiëntenplatform door nog 28 andere huisartsenkringen​ opgepikt. Een hele verwezenlijking voor de HVG! Dit werd uitgebreid toegelicht op de Algemene Vergadering van 11 mei 2022 die voor het eerst na 3 jaar opnieuw in het Geuzenhuis plaatsvond. Bekijk hier een kort verslag en de gebruikte presentatie.

Op de AV werden o.a. de financiële verslagen en de kwijting van het bestuur goedgekeurd. Andere 'hot topics' waren het beleidsplan van de HVG dat na drukke coronatijden opnieuw kan opgepikt worden en de verder te verkennen piste van de organisatie van de weekwacht in de wachtpost

41 huisartsen woonden de Algemene Vergadering live bij en maar liefst 60 artsen brachten via een volmacht hun stem uit. Het verslag (incl. resultaten stemming/poll) en de presentaties vind je hier: