Gezocht: participanten e-learning doelgerichte zorg

Wilt u een e-learning over doelgerichte zorg uittesten? De vakgroep Huisartsgeneeskunde en Eerstelijnsgezondheidszorg UGent zoekt een 40-tal huisartsen die deze e-learning willen volgen en beoordelen voor 2 accrediteringspunten. Uw mening is belangrijk!

Doelgerichte zorg is een aanpak waarbij de doelen van de (vaak multimorbide) patiënt de zorg mee gaan richting geven. Deze e-learning gaat in op wat doelgerichte zorg is en hoe je er in de praktijk mee kan werken.  

De e-learning kadert binnen het Europese EIT Health project. Zij vragen om de e-learning eerst uit te testen bij een 40-tal huisartsen. Daarom deze oproep: ziet u het wel zitten om deze e-learning te volgen en hierover feedback te geven?

De bedoeling is om deze e-learning op termijn ook effectief aan te bieden als permanente vorming voor huisartsen, en eventueel ook voor studenten/HAIO’s.  Voor deelname aan deze e-learning werden 2 accrediteringspunten toegekend voor de rubriek Ethiek en Economie.  

Voor meer uitleg en/of om uw naam of die van een collega op de deelnemerslijst te laten zetten: mail naar Kaatje.Vanroy@UGent.be