Ebpracticenet nieuwe website

EBM Practice Net lanceert een nieuwe naam ebpracticenet, een nieuw logo en een nieuwe website. Vanaf nu is de databank uitgebreid en afgestemd op meerdere zorgberoepen in de eerste lijn. Na (gratis) registratie hebt u toegang tot alle evidence based informatie en richtlijnen, snel raadpleegbaar voor, tijdens of na een consultatie.

Ebpracticenet (Evidence-Based Medicine Practice Net) bestaat sinds 2011 en richtte zich in eerste instantie op huisartsen. Vanaf nu is de databank uitgebreid en afgestemd op meerdere zorgberoepen in de eerste lijn en dus is ook de naam veranderd naar ebpracticenet (evidence-based practice net).
Vandaag is er een evidence based aanbod van informatie voor zes zorgberoepen in de eerste lijn: huisartsen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen, apothekers en logopedisten. In de loop van 2018 komen ook de tandartsen, diëtisten, vroedvrouwen en podologen erbij.

De website kreeg een nieuwe look en het zoeken is eenvoudiger geworden. Neem een kijkje op de vernieuwde website: https://www.ebpnet.be/

Bron: Domus Medica en ebpracticenet