De huisarts in het landschap geestelijke gezondheid. Wat PAKT?

Het PAKT stelde in samenwerking met de HVG een pakket samen rond geestelijke gezondheid. Dit kan gebruikt worden als info-avond voor een navormingsgroep en wordt verzorgd door een medewerker van Het PAKT, samen met een huisarts. Heeft u interesse om deze vorming te organiseren in uw LOK of navormingskring?

Deze vorming licht het thema geestelijke gezondheid nader toe; met de focus op de rol van huisarts in het omgaan met patiënten met psychische of psychiatrische problemen.

Aan de hand van casusmateriaal worden concrete tips en/of diensten aangereikt die u kunnen bijstaan in de opvolging van uw patiënt. U krijgt eveneens voldoende achtergrondinformatie en er is kans tot gedachtewisseling rond visie op geestelijke gezondheid. Het pakket werd intussen ruim 10 keer gegeven, telkens met positieve reacties door de huisartsen!

Heeft u interesse om deze vorming te organiseren in uw LOK of navormingskring? Neem dan contact op met Sofie Wybo, medewerker Netwerkpunt, sofie.wybo@pakt.be of 09/216.74.70.

Het PAKT is een netwerk van zorgverleners en zorgverlenende voorzieningen in de regio Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen. Het PAKT heeft als doel de regionale geestelijke gezondheidszorg te verbeteren en toegankelijker te maken, met de klemtoon op het aanbieden van zorg in de samenleving.